NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2017 için Kulüplerin Eurosaf Hakem Değişim Programlarına Katılım Duyurusu

Bilindiği gibi, Türkiye Yelken Federasyonu, EUROSAF(Avrupa Yelken Federasyonu)’nun bir üyesi olarak, her yıl Hakem Değişim Programı çerçevesinde Avrupa’ya IM(International Measurer), IRO(International Race Officer), IJ(International Judge), NM,(National Measurer) NRO(National Race Officer), NJ(National Jury), NU (National Umpire)gönderebilmekte ve az once belirtilen görevlere ek olarak IU(International Umpire) da dahil olarak, Türkiye’deki yarışlara, organizatör bir kulüp de olsa, özellikle uluslararası bir yarış ise daha kolay bir şekilde, hakem isteyebilmektedir.

Bu programa katılımda, kalış masrafı, yarışı düzenleyen organizasyon tarafından karşılanır, ama yol parası hakeme aittir. Dolayısıyla kulüplere ekonomik katkı sağlamaktadır.

Bu program vasıtasıyla hakem talep etmek isteyen kulüplerin, yarış adı, tarihi, sınıfları, istedikleri yarış görevlileri adet ve özellikleri ile [email protected] adresine 31/01/2017 tarihine kadar başvurmasını rica ederiz. IJ talep edecek olan kulüplerin 2 IJ ve 1 NJ şeklinde talep yapmaları IJ bulunmasını kolaylaştıracaktır.

Başvurular Türkiye Yelken Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından değerlendirilecektir.

Yapılacak olan EUROSAF toplantısı ve ülkeler arası çeşitli görüşmeler sonucu belirlenen yarış görevlileri, ileriki tarihte ilgili kulüplere bildirilecektir.

26.01.2017

Türkiye Yelken Federasyonu 

Merkez Hakem Kurulu


YUKARI