NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2018 Kamp Programı

Sevgili Yelken Ailesi,

Federasyonumuz tarafından önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek kamplar hakkında yeni bir format uygulanacaktır.  

“TYF Gençlik Sınıfları 2019 Milli Takım Seçme Bildirisi” içerisinde belirtilen sporculara yönelik ve yeni formatta yapılacak kamplar “Milli Takım Aday Kampı” (Tüm duyuru ve ilanlarda MTAK kodu ile anılacaktır) olarak adlandırılacaktır. 

Bu kamplar dışında yapılacak tüm kamplar “Açık Kamp” (Tüm duyuru ve ilanlarda AK kodu ile anılacaktır) olarak adlandırılacaktır. Açık Kampların ana amacı katılmak isteyen kulüplerin sporcu ve antrenörlerine kalabalık bir antrenman grubu ile kaliteli bir antrenman ve eğitim ortamı yaratmaktır. Ayrıca bu kamplarda kulüp antrenörleri için geniş kapsamlı eğitimler planlanmış olup, kampların içeriği antrenör gelişim programı ile desteklenecektir.

2018 yılı sonuna kadar planlanan Açık Kamplara (AK) ait program ve başvuru koşulları ekte bilgilerinize sunulmuştur. 

TYF 2019 Faaliyet Programı’nda yer alacak “Milli Takım Aday Kampları (MTAK)” daha sonra yıl takvimi ile birlikte sunulacaktır.

 

Açıklamalar:

  1. Kamplar Çeşme - Paşalimanı Tesisleri’nde gerçekleşecektir.
  2. Açık Kamplara kayıt yaptırmak isteyen kulüpler katılım taleplerini “[email protected]" e-posta adresine ilgili katılım formunu doldurarak ve belirtilen tarihlerden önce bildirmelidirler.
  3. Kulüpler kamplara en fazla 8 sporcu ile katılabilirler. Kamplara daha fazla sporcu ile katılmak isteyen kulüpler katılım formundaki yedek listesine ek sporcularının isimlerini eklemelidirler. Söz konusu kampta yer açılması durumunda bu sporcuların katılımına onay verilecektir. 
  4. Açık Kamplarda konaklama ve yemek bedeli olarak sporcu başına toplam 200 TL ödenmesi gerekmektedir.
  5. Kulüpler katılacak sporcu sayısına göre toplam bedeli TYF’nin IBAN: TR80 0003 2000 0340 0001 0011 94 hesabına ilgili kampın kodunu belirterek yatırmalıdırlar.
  6. Her kulüpten bir antrenör için kamplara katılım bedeli talep edilmeyecektir. Birden fazla antrenör ile katılımın talep edilmesi durumunda antrenörler için sporcular ile aynı bedelin ödenmesi gerekmektedir.
  7. Sporcular ve antrenörler kampta kendi bot ve teknelerini kullanacaklardır. Her kulüpten tekne ve botlarını kendi imkanları ile kamp alanına ulaştırmaları beklenmektedir.
  8. Sporcuların kamp alanına ulaşmaları ve kamp sonunda kamp alanından alınmaları kulüplerinin sorumluluğundadır.
  9. Açık Kampa katılacak antrenörlerden TYF tarafından hazırlanan programa uymaları ve işleyişe destek olmaları beklenmektedir.
  10. Açık Kamplarda sporcu / antrenör oranı 10 / 1 olarak organize edilecektir. 
  11. Açık Kamplara yeterli kulüp antrenörünün katılmaması durumunda TYF gerekli sayıda antrenör görevlendirebilir.
  12. Kontenjanlar kayıt öncelik sırasına göre belirlenecektir.

Ek1: Açık Kamp (AK) Kayıt Formu

 
TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

YUKARI