NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

“Sporun Öncüsü Kadınlar” projesi müjdesi…

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sporun Öncüsü Kadınlar” sloganıyla başlatılan yeni bir projenin müjdesini vererek, Türk sporunun büyük dönüşümünü sağlayacak Spor Türkiye Projesi’nin odağına paydaş olarak kadınları koyduklarını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde uluslararası yarışmalarda madalya kazanmış kadın sporcular ve Bakanlığın kadın personeliyle bir araya geldi. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ile Milli sporcularımız Ece Asya İkizler ve Zülal Alev Erkan’ın da katıldığı Bakanlık Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan Bakan Kasapoğlu, Kadınlar Günü'nün güzel bir sembol olduğuna dikkati çekerek, "Bizler kadınları başımızın tacı olarak görür, buna inanırız" dedi.

Müjdesini verdiği projeleri hayata geçirmek üzere çok yönlü bir planlama ve hazırlık içinde olduklarını belirten Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti: "Sporu tabana yaymak, sporun gelişmesini sağlamak adına en büyük önceliğimiz kadınlarımızın en yaygın şekliyle spora başlamasını sağlamak olacak. Bunun için gerekli bütün şartları adım adım oluşturacağız. Spor politikamızın odağında atletizm, yüzme, cimnastik olmak üzere üç ana branş var. Başta bu üç branş olmak üzere bütün branşlarda ve sporun bütün alanlarında kadınları aktif olarak spor yapmaya çağırıyoruz. İnşallah bu yeni süreçte yolu spordan geçen bütün kadınlarla Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda buluşacağız. Türk sporu için çok önemli gördüğümüz bu atılımı inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz. Herkesin spora ihtiyacı var ama sporun da yaygınlaşmak ve gelişmek için kadına ihtiyacı var." 

Programın ardından Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve Milli sporcularımız Ece Asya İkizler ile Zülal Alev Erkan Anıtkabir’i ziyaret ederek Türk kadınını yücelten Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktılar.


YUKARI