NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Türkiye Yelken Federasyonu kamp merkezine kavuşuyor

Değerli Yelken Ailesi,

Hepimizin bildiği gibi gönül vermiş olduğumuz sporumuzu daha ileriye taşımak, operasyonlarımızı daha düşük maliyetlerle gerçekleştirmek ve başarılarımızı sürdürülebilir kılmak için kendimize ait bir kamp merkezimizin olması bir zorunluluk.

Geçmişteki birçok çaba gibi biz de göreve geldiğimiz günden itibaren bu konuda çözüm arayışlarına girdik ve muhtelif projeler üzerinde ciddi zaman harcadık.

Kendimize ait bir tesisi baştan planlayarak inşa etmek en büyük hayalimizdi ancak bu amaçla sporumuza uygun arazinin bulunması oldukça zaman aldı.

Bugün sizlere hayalimizin çok ötesinde olumlu özelliklere ve büyüklüğe sahip bir arazinin Federasyonumuza tahsisini gerçekleştirmiş olmanın müjdesini vermekte büyük mutluluk duyuyorum.

Uzun zamandır yapmakta olduğumuz görüşmeler neticesinde 03 Eylül 2019 tarihinde İzmir Valiliği- YİKOB Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı ve Urla Kaymakamlığımız ile ortak bir protokol kapsamında URLA-İçmeler Mevkii’nde 29.522 m2’lik denize sıfır bir arazinin tahsisini almış bulunuyoruz.

Bundan sonraki hedefimiz ekte taslak projesini bulacağınız tesisimizin inşaatını en kısa sürede gerçekleştirebilmek ve sizlerin hizmetine sunabilmek. Sonrasında faaliyetlerimizin yoğun olduğu İstanbul ve Muğla’nın yanı sıra diğer bölgelerimize de birer kamp merkezi kazandırmayı amaçlıyoruz.

Bu önemli ve değerli arazinin tahsisinde emeği geçen Sayın İzmir Valimiz Erol AYYILDIZ’a, Sayın İzmir Vali Yardımcımız Uğur KOLSUZ’a, Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nüammer USLU’ya, fikir önderliği yapan ve her aşamasında gönülden destek veren Sayın Urla Kaymakamımız Önder CAN’a sporumuzda yetişecek yeni nesiller adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bu sevinç ve gurur ile tahsis almış olduğumuz arazinin Türk Yelkenciliğine hayırlı olmasını, hep birlikte yetiştireceğimiz nice spor insanlarına ve şampiyonlara ev sahipliği yapmasını diliyorum.

En içten sevgilerimle,

Özlem Akdurak
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı


YUKARI