NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2019 Avrupa Pirat Şampiyonası Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi

2019 Avrupa Pirat Şampiyonası Bilgilendirme Toplantısı 17 Şubat 2019 tarihinde Marmara Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Pirat Birliği Komitesi Başkanı Burçin Ahıskal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TYF İstanbul İl Temsilcisi Tamer Dökmeci, Marmara Yelken Kulübü Başkanı Vedat Özan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 70'e yakın Pirat sporcusu katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak Avrupa Şampiyonası'nın en iyi şekilde geçmesi için Federasyon olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söylerken “Pirat Birliği Komitesi’ne ve Pirat sporcularına başarılı yönetimleri ve sporumuza bağlılıkları için tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Pirat Birliği Başkanı Burçin Ahıskal; şampiyonanın en iyi ve en keyifli şekilde tamamlanması için yapılan hazırlıklardan söz ederken Pirat Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Suntay, teknelerin ölçülmesi hakkında faydalı bilgiler paylaştı. Marmara Yelken Kulübü Başkanı Vedat Özan da Pirat sınıfına ve yelken sporuna verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti.

2019 Avrupa Pirat Şampiyonası Bilgilendirme Toplantısı Jüri Başkanı Pınar Coşkuner Genç ve şampiyonanın Baş Hakemi Orhan Tüker'in yaptığı bilgilendirmelerle son buldu.


YUKARI