NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

7.Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı’nda kazananlar belli oldu

B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen 7.Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı sona erdi. 17 Ülkeden 493 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda Genel sıralamada Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nden Alp Namdar birinci olurken İstanbul Yelken Kulübü'nden Yiğit Özbaşoğlu ikinci ve Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nden Okyanus Arıkan üçüncü oldu.

Genel kızlar sıralamasında Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nden Okyanus Arıkan birinciliği elde ederken Hollanda'dan Annemıjın Algra ikinci ve Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nden Karya Başaraner üçüncü sırada yer aldı.

Junior genel sıralamada Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Ali Poyraz Özdemir birinci, Rusya Vodnik Yelken Kulübü'den Dina Zhilkina ikinci ve Foça Yelken İhtisas Kulübü'nden Mert Doğan üçüncü oldu.

Junior kızlar sıralamasında Rusya Vodnik'den Dina Zhilkina birinci sırayı alırken Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Irmak Suvari ikinci ve Malta'nın Bırzebbuga Yelken Kulübü'nden Emily Fenech üçüncülüğü elde etti.

Ülke Kupası yarışında ise Rusya'dan Artem Maxımkın birinci, Türkiye'den Alp Namdar ikinci, Hollanda'dan Annemıjn Algra üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri, Türkiye Yelken Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Üstüner, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sponsor firma yetkilileri tarafından verildi.


YUKARI