NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Alican Kaynar SSL Nations Gold Cup'a takım kaptanı unvanıyla katılacak

FIFA Dünya Kupası’nın yelken versiyonu olarak tanımlanan ve dünyanın en elit yelken sporcularının katılım sağladığı SSL Nations Gold Cup ( SSL Dünya Kupası ) organizasyonuna, Türk yelken tarihinin uluslararası alanda en fazla madalya kazanmış sporcusu Alican Kaynar takım kaptanı ve proje lideri olarak katılacak.

Dünyanın, yelken sporunda en önemli ve rekabetçi organizasyonlarından olan ve organizasyona katılım için sporcuların olimpik ve uluslararası katılım gösterdikleri yarışmalardaki başarısı kriter olarak alınan organizasyona Alican Kaynar’ın takım kaptanı ve proje lideri olarak katılımı hem Türk yelkenciliğinin gelişimi, hem de kendisinin dünya olimpik yelkenciliğinde sağladığı “elit” pozisyonun perçinlenmesi adına önemli bir adım olacak. Etkinliğin formatı ve tanıtımı için tüm ülkelerin takım kaptanlarının katılımı ile gerçekleşecek olan tanıtım 15 Nisan 2019 günü, İsviçre’nin Lozan kentindeki Olimpiyat Müzesi’nde gerçekleşecek. Organizasyon hakkında detaylı bilgi almak için;

https://nations-gold-cup.starsailors.com/

 SSL NATIONS GOLD CUP NEDİR?

SSL (Star Sailors League) en eski olimpik sınıflardan biri olan Star Boat teknesinin Uluslararası Yelken Federasyonu tarafından olimpiyatlardan çıkartılması sonrasında sınıfın geçmişi ve çizgisine inanan yelkenciler tarafından, belki de olimpik olduğu halinden daha popüler hale gelebileceği inancı ile ortaya çıktı.

Çalışmaların ardından etkinlik anlamında muhteşem bir başarıya ulaşan proje dünyanın en elit yelkencilerinin katıldığı, yarışların tüm dünyaya canlı yayımlandığı ve Uluslararası Yelken Federasyonu tarafından “Özel Organizasyon” kategorisine alınan bir başarı hikayesine dönüştü.

Bu etkinlik dolu dizgin devam ederken organizatör tarafından yelken dünyasında bir boşluk görüldü. Belirli bir yelken seviyesine sahip ülkelerin olimpik olmayan uluslararası bir etkinliğe katılabilmeleri için milyon eurolar harcamaları gerekmesinin yanlış olduğuna inanan organizatör, SSL’de edindiği organizasyon tecrübesi ile yeni bir alana girmeye karar verdi ve ortaya “SSL Nations Gold Cup” çıktı. 


YUKARI