NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Hareketli Salma, Rüzgar Sörfü, Uçurtma Sörfü ve IOM Sınıfları Ulusal ve Uluslararası Yarışları Hakkı

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 13.07.2020 tarihinde yayımlanan "Hareketli Salma, Rüzgar Sörfü, Uçurtma Sörfü ve IOM Sınıfları Uluslararası Yarışları Hakkında Duyuru” ile Covid -19 pandemisi sebebi ile söz konusu sınıflarda uluslararası ve ulusal yarış faaliyetlerinin 31 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılmayacağı bildirilmiştir.

31 Ağustos 2020 tarihinde Covid-19 Danışma Kurulu, Sağlık Kurulu ve Teknik Kurul’un katılımı ile gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında bizzat sahada görev yapan değerli hekimlerimizin uyarıları dikkate alınarak aşağıdaki hususlarda görüş birliğine varılmıştır;

·         Covid-19 pandemisi ciddiyetini korumakta ve yakın dönemde vaka sayılarında önemli artışlar yaşanmaktadır.

·         Gençlik sınıfının etkinliklerinin yapılması halinde katılımcıların yükleme, ulaşım ve konaklamaları sırasında taşıdıkları riskler son dönemde ciddi oranda artış göstermiştir.

·         Yine Gençlik Sınıflarının uluslararası faaliyetlerinde ulaşım problemlerinin yanı sıra faaliyetlerin büyük bir bölümünün planlandığı Avrupa kıtasındaki salgın ile ilgili sorunlar devam etmekte ve Avrupa Birliği ülkeleri Türkiye’den gelecek sporculara ülkelere giriş kısıtlamaları uygulamaktadırlar.

Belirtilen nedenler ışığında;

  • Uluslararası yarışlara katılım konusunda belirli aralıklarla güncelleme yapılmasına ve yeni oluşan koşullara göre alınan kararların paylaşılmasına devam edilecektir. 
  • 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olan “tüm hareketli salma, rüzgar sörfü, uçurtma sörfü ve IOM sınıflarında herhangi bir uluslararası yarışa Federasyonumuz kadrosunda veya kendi imkanları ile hiç bir sporcumuzun katılmaması” kararı 31 Ekim 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.
  • 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olan “tüm hareketli salma,rüzgar sörfü, uçurtma sörfü ve IOM sınıflarında herhangi bir yurtiçi yarış faaliyeti düzenlememesi” kararı 31 Ekim 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.
  • Tokyo 2020 Olimpiyatlarına hazırlanan ve Olimpik havuzunda bulunan sporculara yönelik tüm faaliyetler ise seyahat serbestliği ve sporcu ile antrenörlerimizin sağlık koşulları dikkate alınmak kaydı ile devam etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI