NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF 2021 Milli Takım Seçme Yarışları Hakkında ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Yelken Ailesi,

 

2021 Milli Takım Seçme Yarışlarına katılım sağlayan tüm sporcu, teknik kadro, görevli ve gönüllülerin katılım tarihinden 48 saat öncesinde yapılmış negatif sonuçlu PCR testi mevcut olmasına ve her günün sonunda toplu HES kodu sorgulamasının olumlu çıkmasına rağmen, 06 Nisan 2021, Salı günü, akşam saatlerinde ateşlenmesi neticesinde müdahale edilen bir sporcumuzun, Urla İlçe Sağlık Müdürlüğü bilgisi ve gözetiminde yaptırılan PCR testi pozitif olarak belirlenmiştir.

Öncelikle sporcumuzun genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildirir, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz.

Sporcumuz, üç kulübün kaldığı bir otelde konaklamakta ve kulüp servis aracı ile yarış alanı ulaşımını sağlamaktadır.

PCR test sonucunun pozitif çıkması neticesinde, Urla İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından filyasyon ekibi  görevlendirilmiş olup, 07 Nisan 2021, bugün  saat  09.00 itibariyle otelde çalışma ve kontrollerine başlayacaklardır.

Bu süreç zarfında söz konusu otelde konaklayan tüm sporcularımız ve teknik kadronun odalarından çıkmadan ekibi beklemeleri kendilerine bildirilmiştir. 

Filyasyon ekibinin sporcularımız ve otelde yapacakları inceleme sonucu verecekleri kararlar doğrultusunda izolasyon süreci ve otelde konaklayan diğer sporcularımızın akıbetleri belirlenecek ve gerekli tüm bilgilendirmeler, zaman kaybedilmeksizin yapılacaktır. 

Sıklıkla vurguladığımız üzere; Türkiye Yelken Federasyonu olarak ilk önceliğimiz sporcularımızın sağlığıdır. Bu yönde aldığımız her türlü önlem kararı titizlikle ve kararlılıkla uygulanmakta ve denetlenmektedir. Federasyonumuz tarafından uygulamaya konulan önlemlerin kulüplerimiz, antrenörlerimiz, velilerimiz ve sporcularımız tarafından da titizlikle uygulanması gerekliliğini bir kez daha hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.

 

Sevgi ve Saygılarımızla, 

 

Türkiye Yelken Federasyonu


YUKARI