NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Yerli Tekne Üretim Anketi

Değerli Yelken Ailesi,

Türk yelkenciliğinin tabana yayılması ve yelkenin bir kitle sporu haline gelmesi amaç ve çabalarımıza ulaşmaktaki en önemli engel malzemede dışa bağımlılık, beraberinde döviz kuru kaynaklı yükselen tekne ve aksam maliyeti olarak önümüze çıkmaktadır. 

Bu doğrultuda yelkene yeni başlayan kişi sayısını arttırmakta büyük bir katkı sağlayacak yerli üretim “eğitim” teknesi artık kaçınılmaz bir ihtiyaç haline gelmiştir.

Türkiye Yelken Federasyonu olarak uzun süredir bu konu özelinde kaynak bulma çalışmalarını yürütmekteyiz. Yerli tekne üretimine destek vermek amacı ile kamusal bir bütçe yaratılması durumunda hangi teknenin üretilmesi gerektiği hususunda yelken ailemizin görüşlerini ve önerilerini paylaşabileceği bir anket hazırladık.

Bu aşamada önceliğimizin “eğitim teknesi” olduğunu bu nedenle yüksek teknoloji gerektiren yarış tekneleri ve yeni nesil foil (kanatlı) tekneleri çalışmamızın dışında bıraktığımızı tekrar vurgulamak isteriz.

Yelkenciliğimizin bu çok önemli adımında aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz anketi doldurarak bizlerle görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Anket şu an aktif olmakla birlikte 08.01.2021 saat 16:00’da sona erecektir.

Bilgilerinize sunarız.

  Anket Linki  

TÜRKİYE YELKEN FEDERAYSONU


YUKARI