NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Antrenör Gelişim Semineri - 2

Türkiye Yelken Federasyonu 2022 Faaliyet Programı’nda yer alan Antrenör Gelişim Semineri aşağıda belirtilen program ve tarihlerde Zoom üzerinden çevrimiçi  olarak gerçekleştirilecektir.

3. 4. ve 5. Kademe Antrenör Kurslarına başvurularda, Antrenör Eğitimi Yönetmeliğine göre ilgili antrenörün bulunduğu kademede en az iki Antrenör Gelişim Seminerine katılmış olması şartı aranmaktadır. Bu sebeple antrenör kurslarına katılacak ve gelişim semineri eksik olan antrenörlerin seminere katılması önem arz etmektedir.

Kurs Tarihi        : 22 - 23 Kasım 2022          

Eğitim Yöneticisi: Prof. Dr. Elif Yaprak GÜLCAN

 

Tarih

Saat

Konu

Eğitmen

 

22.11.2022

19:00-22:00

Meteoroloji

Bahtiyar EFE

3 saat

23.11.2022

19:00-22:00

Sporda Öz Liderlik

Tonguç Osman MUTLU

3 saat

 

Başvuru Tarihi: 14 – 18 Kasım 2022

Başvuru için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:

E-Devlet Kapısı / Arama kısmına Spor Bilgi Sistemi yazılarak / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Seminer Başvuru

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri bünyesinde kadrolu, sözleşmeli ve daimi işçi statüsünde yelken antrenörü olarak istihdam edilen antrenörler antrenör gelişim semineri için ücret ödemeyeceklerdir. Bu antrenörlerimizin kurum kimlik kartı ile GSB bünyesinde daimi işçi statüsünde çalışanların yelken antrenörü olarak çalıştıklarına dair yazıyı [email protected] adresine mail ile iletmeleri gerekmektedir.

 

2022 yılı Antrenör Gelişim Semineri ücreti tüm kademeler için 500,00 TL. olup, katılımcıların ödemelerini E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemine başvuru yaptıktan sonra e-posta adreslerine gönderilen referans numarası (T.C. Kimlik numarası) ile  Türk Ekonomi Bankası’na (TEB) yapmaları gerekmektedir. IBAN numarasına yatırılan ödemeler e-devlet sistemi üzerinden görünmeyeceği için KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR. Ödemeler yalnızca T.C. Kimlik numarası (REFERANS NUMARASI)  ile yapılmalıdır. 

Ödemeler Türkiye Ekonomi Bankasına (TEB) aşağıdaki kanallar arayıcılığı ile yapılabilir.

1- E-devlet üzerinden alınan referans numarası ile 2533 Kurum Kodunu belirterek TÜRK EKONOMİ BANKASI’ndan (TEB) işlem yapabilirsiniz.

2- Çevrim içi bankacılık sisteminden TEB Bankası > ödemeler / fatura ödemeleri /Diğer/Gençlik ve Spor Bakanlığı Federasyon ödemeleri olarak T.C. Kimlik Numarası ile yatırabilirsiniz.

3-Mobil Bankacılık(CEPTETEB) Fatura Ödeme>Faturalar>Hizmet Tipi (Diğer Seçilmeli)>Kurum Tipi(GSB Federasyon Seçilmeli)>T.C. Kimlik Numarası ile yatırabilirsiniz.

4- TEB ATM > Ödemeler > Kurum Ödemeleri > Gençlik Ve Spor Bakanlığı > T.C. Kimlik Numarası girişi ile yatırabilirsiniz.

 

22.11.2022 tarihinde gün içerisinde eğitimin her iki günü için ayrı ayrı oluşturulmuş linkler başvuru yaptığınız mail adresinize gönderilecektir.

 

Önemli Uyarı:

 

Seminerde sistem üzerinden giriş kayıtları yoklama alınacak olup kişilerin zoom’a giriş yaparken ad-soyadlarını yazarak toplantıya katılmaları gerekmektedir. Seminere katılmayan adayların seminerleri geçerli olmayacak olup ücretleri iade edilmeyecektir.

Zoom linki 22.11.2022/23.11.2022 tarihlerinde ayrı ayrı olarak saat 13.00 ile 15.00 arasında gönderilecektir. Bu saatler arasında mail ulaşmayan kişilerin Ankara Ofisle iletişim sağlamalarını rica ederiz.

 

Bu antrenör gelişim semineri,  antrenör vize semineri yerine geçmez.

Bilgilerinize sunarız.

Eğitim Kurulu

Türkiye Yelken Federasyonu

 


YUKARI