NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TUYEP Eğitmenleri Seviye Yükseltme ve Denklik Duyurusu

TUYEP eğitimlerinin ülkemizin su kenarı olan tüm bölgelerine yayılması, eğitmen havuzunun büyütülmesi, akredite kulüp ve yelken merkezlerinin sayısının arttırılması amacı ile tüm sınıflarda eğitmen eğiticisi sayısının en kısa sürede yeterli sayıya ulaşması gerekmektedir.

Bu kapsamda Federasyonumuzca alınan karar doğrultusunda;

TUYEP Türkiye Ulusal Yelken Eğitim Programı D4, RS4, US4 ve YY5 seviye eğitmenlerinin bir üst kademeye geçişi için TYF Eğitim Kurulu’nca gerçekleştirilecek kısa süreli seviye eğitimi ve seviye tespit sınavı sonrasında, başarılı olan eğitmenlerimizin seviyeleri TYF Eğitim Kurulu tavsiyesi ve TYF Yönetim Kurulu kararı ile doğrudan bir üst seviyeye yükseltilecektir.

Ayrıca, TYF Yelken Öğretici / Eğitmen Talimatı madde 17 kapsamında yurt dışında alınmış eğitmenlik belgelerinin ilgili talimatta belirtilen kademelere denklik işlemleri, gerek görülmesi durumunda yazılı ve/veya uygulamalı seviye tespiti yapılmak sureti ile TYF Eğitim Kurulu tarafından değerlendirilecek ve uygun görülmesi halinde TYF Yönetim Kurulu kararı ile denklik gerçekleştirilecektir.

Alınan kararlar çerçevesinde;

Yukarıda belirtilen kademelerde  TUYEP eğitmeni olan veya TYF Yelken Öğretici / Eğitmen Talimatı madde 17 kapsamında yurt dışında alınmış eğitmenlik belgeleri bulunan eğitmenlerin 15.12.2020 tarihine kadar ekli formları doldurarak [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru süresi bitiminde TYF Eğitim Kurulu adayların başvurularını değerlendirerek kendilerine gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır.

 Bilgilerinize sunarız.

EK1 - TUYEP D4 - RS4 - US4 - YY5 Başvuru Formu

EK2 - Yurt Dışından Alınmış Eğitim Belgesi Sahibi Eğitmen Başvuru Formu

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI