NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

(US5) Uçurtma Sörfü Usta Öğreticisi / Eğitmeni Kurs İlanı (Muğla)

Türkiye Ulusal Yelken Eğitim Programı (TUYEP) kapsamında, (US5) Uçurtma Sörfü Usta Öğreticisi Eğitmeni Kursu’nun aşağıda ilan edilen tarihte ve yerde açılması planlanmaktadır.

 

Kurs Tarihi                  : 09 – 13 Mart 2020   

Kurs Yeri                     : Deniz ve Kıyı Koruma Eğitim ve Uygulama Merkezi, Akyaka / MUĞLA        

Kurs Saatleri              : 09:30 – 17:00

Eğitmen                      : Merve CEYLAN

Son Başvuru Tarihi     : 05 Mart 2020

Kurs Kodu                   : US5-1

 

 TYF YELKEN ÖĞRETİCİSİ/EĞİTMEN TALİMATI Madde 6.1 ve Madde 8.  hükümleri gereğince (US5) Uçurtma Sörfü Usta Öğreticisi / Eğitmeni olmak için adaylarda aşağıdaki nitelikler aranır:

a)       En az 20 yaşında olmak,

b)       TYF onaylı US4 Kursu sertifikasına sahip olmak,

c)       US4 Uçurtma Sörfü Öğreticisi / Eğitmeni olarak en az 2 yıl görev yapmış olmak

d)       Ceza yönetmeliğine göre bir defada altı ay veya son üç yıl içerisinde toplam bir yıl, yarışmalardan men veya hak mahrumiyeti cezası almamış olmak,

e)       Taksirli suç dışında, zimmet, ihtiras, rüşvet hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı bir suçtan veya kaçakçılık, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, 5 yıl ve daha fazla ağır hapis veya hapis veya aynı süreye eşdeğer ağır para cezasına mahkum edilmemiş olmak,

f)        TYF Eğitim Kurulunca açılacak (US5) Uçurtma Sörfü Usta Öğreticisi / Eğitmeni Kursu’na katılmak ve yapılacak sınav sonucunda başarı belgesi almak.

g)        (US5) Uçurtma Sörfü Usta Öğreticisi / Eğitmeni kursu için 1.580 TL katılım payını Türkiye Yelken Federasyonu Türk Ekonomi Bankası Ankara Ulus Şubesi  IBAN: TR88 0003 2000 0000 0049 9373 32 numaralı hesabına ödemiş olmak, gerekmektedir.

Ayrıca kurslara katılım sayıları standartlar gereği kısıtlandırılmış olduğundan, başvuru sahiplerinin Uçurtma Sörfü dalındaki geçmişleri (ilgili spor dalında sporcu ve eğitici olarak) TYF tarafından değerlendirilecek ve bu değerlendirmeye göre adaylara öncelik verilecek, diğerleri bir sonraki kursa yönlendirileceklerdir.

h.     Yukarıdaki niteliklere uygun adayların, (US5) Uçurtma Sörfü Usta Öğreticisi / Eğitmeni Kursuna katılabilmek için en geç 05/03/2020 tarihine kadar Ek-A başvuru formunu [email protected] adresine e-posta ile, başvuru evraklarını ise TYF- İstanbul Ofisi’ne Eğitim Bölümü dikkatine göndermeleri gerekmektedir.

Evrakların hepsi kurstan önce tamamlanarak şeffaf dosya içerisinde eksiksiz ve ıslak imzalı olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen şekilde evraklarını sunmayan kişilerin kurs başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kargo Adresi : TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU  

4.Levent Sanayi Mah. Eski Büyükdere Cad. No:43 K:2 Kağıthane İSTANBUL

e-Posta : [email protected]

 

Başvuru için gerekli belgeler;

·       Öğretici Başvuru ve Aday Bilgi Formu (Ek. A)

·       Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf

·       Nüfus Kayıt Örneği (TC Kimlik numarası ihtiva etmektedir)

·       Öğrenim Belgesi (fotokopisi) (e- devlet internet çıktısı kabul edilecektir.)

·       Amatör Denizci Belgesi (fotokopi)

·       Adli sicil kaydı / beyanı (e- devlet internet çıktısı kabul edilecektir.)

·       Yüzme bildiğine dair kişisel beyan dilekçesi

·       Sağlık Raporu

.       TYF onaylı US4 Kursu sertifikası veya fotokopisi

·       Katılım payının ödendiğini gösteren dekont fotokopisi

Kurs başlangıcında pratik su üstü testleri yapılarak katılımcıların yelken yeterlilikleri sınanmaktadır. Kursun başında yelken becerileri kursa katılım için yetersiz olduğu tespit edilen adayların kursa devam etmeleri mümkün olmayacaktır. Kurs süresindeki pratik su üstü çalışmaları için mevsime uygun kıyafetler adayların yanında olmalıdır.

Kurslara devam zorunludur. Mazeretsiz devamsızlık halinde adayın kursla ilişkisi kesilecektir.

Kurs ile ilgili katılımcılara TYF tarafından herhangi bir ödeme yapılmayacak, tüm masraflarını kendileri karşılayacaklardır.

Katılımcıların başvuruları bireysel olarak değerlendirilecek olup, detaylı kurs programının da içerisinde bulunacağı bir e-posta ile katılımların başvuruları onaylanacaktır. Bu sebepten başvuru yapan adayların başvurularının durumunu takip etmek için e-postalarını kontrol etmeleri önemle rica olunur. Yeterli başvuru olmadığı takdirde kurs ileri bir tarihe ertelenecektir.

EkA: Öğretici Basvuru Formu

 

Türkiye Yelken Federasyonu

Eğitim Kurulu


YUKARI