NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Covid-19 Hakkında Bilgilendirme

Dünyada Çin’den başlayarak büyük bir hızla yayılan Covid-19 virüsü ile ilgili olarak Federasyonumuz tüm gelişmeleri yakinen takip etmektedir. 

World Sailing ve IOC ile yaptığımız görüşmeler sonucunda güncel durum Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza sürekli olarak aktarılmakta ve bu konuda düzenli olarak görüş alışverişinde bulunulmaktadır.

Son olarak, World Sailing ve sınıf birliklerinden gelen son bilgiler doğrultusunda 2020 Tokyo Olimpiyatlarına kota veren son yarış olan Genoa World Cup 11.03.2020 tarihinde iptal edilmiştir. 

World Sailing son seçmenin yapılması hususunda IOC’ye Haziran ayı sonuna kadar ilgili seçmenin yapılacağını bildirmiştir. Seçme yarışının yeri ve tarihi daha sonra ilan edilecektir.

Nisan ayı içerisinde yapılacak olan Laser 4.7 Avrupa Şampiyonası, Techno 293 Avrupa Şampiyonası ve Semaine Olympique Française (Hyeres Sailing Week) yarışlarına ülkemiz adına bir katılım olmayacağı Bakanlığımız tarafından açıklanmıştır. Ayrıca Laser 4.7 Avrupa Şampiyonası ve Techno 293 Avrupa Şampiyonası organizatörler tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Bu doğrultuda Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız tarafından olimpiyatlara katılım hakkı kazandıran müsabakalar hariç 01 Mayıs 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi planlanan tüm uluslararası spor müsabakalarına katılınmaması yönünde bir talimat verilmiştir.

Gelişmelere istinaden durum güncellemeleri Federasyonumuz tarafından sıklıkla paylaşılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI