NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2020 Yılı Hareketli Salma, Rüzgar ve Uçurtma Sörfü Uluslararası Yarışları Hakkında Duyuru

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından COVID-19 pandemisi sürecinde uluslararası yarış takvimi güncellemeleri yakinen takip edilmektedir.

Bu kapsamda World Sailing - Uluslararası Yelken Federasyonu, sınıf birlikleri ve organizatörler arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda birçok uluslararası yarış iptal edilmiş, büyük bir bölümü ise ertelenmiştir. 

Küresel olarak COVID-19 pandemisinin henüz kontrol altına alınamamış olması sebebi ile faaliyetlerin büyük bir bölümünün planlandığı Avrupa kıtasında halen birçok kısıtlama bulunmaktadır. Virüsün devamlılığı sebebi ile çoklu katılım etkinliklerinin yapılmasında katılımcı ve yarış görevlilerinin sağlığının korunması noktasında halen büyük risk bulunmaktadır.

Bu aşamada sporcularımızın sağlık öncelikleri göz önüne alınarak Federasyonumuz tarafında aşağıdaki süreç yönetimine karar verilmiştir;

  • ·         Uluslararası yarışlara katılım konusunda belirli aralıklarla güncelleme yapılacak ve yeni oluşan koşullara göre alınan kararlar güncellenecektir. 
  • ·         İlk aşamada 31 Ağustos 2020 tarihine kadar tüm hareketli salma, rüzgar ve uçurtma sörfü sınıflarında herhangi bir uluslararası yarışa Federasyonumuz kadrosunda veya kendi imkanları ile hiç bir sporcumuzun katılmamasına karar verilmiştir.
  • ·         Yine 31 Ağustos 2020 tarihine kadar Türkiye Yelken Federasyonu hareketli salma, rüzgar ve uçurtma sörfü sınıflarında herhangi bir yurtiçi yarış faaliyeti de düzenlemeyecektir.
  • ·         Yurtdışı yarışların tarihlerinden en az 1 ay öncesine kadar katılım konusundaki karar duyurusu yapılmış olacaktır. Bu doğrultuda Federasyonumuz Covid 19 Pandemi sürecinin gelişmelerine göre yurtdışı faaliyetlere katılım kararını güncelleyerek duyurularına devam edecektir.
  • ·         Tokyo 2020 Olimpiyatları kapsamında Olimpik Havuzda bulunan sporcular için program ayrıca değerlendirilecek, seyahat serbestliği ile sporcu ve antrenörlerimizin sağlık koşulları dikkate alınarak alınacak kararlar ilgili kulüplerimiz ve sporcularımıza ayrıca duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI