NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Akreditasyon Kartı Talepleri Duyurusu

Değerli Kulüplerimiz,

TYF 2021 Milli Takım Seçme Yarışları’na ilişkin yarış ilanlarının 17.6.  maddesinde yarış alanına giriş için gerekli  akreditasyon kartları ile ilgili  aşağıdaki kural paylaşılmıştır:

Yarış üssü ve tekne parkı olarak kullanılabilecek tüm yarış alanlarına tek bir noktadan giriş-çıkış sağlanacaktır. Bu noktalarda kulüp yöneticisi, antrenör ve sporcular için hazırlanmış olan fotoğraflı akreditasyon kartları kontrol edilecek ve sadece akreditasyon kartı olanlar içeri alınacaktır. Bu doğrultuda; sporcular, antrenörler ve akreditasyon yaptırmak isteyen tüm kulüp yöneticileri ve ferdi lisanslı sporcular için yanlarında bulunmasını talep ettikleri destek görevlileri dahil tüm akreditasyon taleplerinin, tüm kafilelerinin ve ferdi lisanslı sporcular için yanlarında bulunmasını talep ettikleri destek görevlilerinin vesikalık fotoğrafları ve HES kodları ile birlikte 17 Mart 2021 tarihi saat 17:00’e kadar [email protected] adresine talepte bulunmaları gerekmektedir. 

Bu doğrultuda;

Yarış ilanında belirtilen süre geçmiş olmasına rağmen halen bu bilgileri göndermemiş olan kulüplerimiz olduğu görülmüştür. Bu konu yarışlara kayıt yapılabilmesi için bir şart olduğundan tüm yarış sınıfları için talep edilen bilgileri 27 Mart 2021 Cumartesi günü saat 18:00’a kadar göndermeyen kulüplerin / ferdi sporcuların kayıtları geçersiz sayılacaktır.

Bilginizi rica ederiz.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI