NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF 2021 Türkiye Şampiyonası Covid Önlemleri Hakkında Duyuru

Bilindiği üzere TYF 2021 Türkiye Şampiyonası yarışlarına katılma şartları arasında resmi program başlangıç tarihinden itibaren belirlenen sürelerde PCR testleri yapılarak YBS - Yelken Bilgi Sistemi üzerinden yüklenmesi yer almaktadır.

Bununla birlikte, kulüplerimizin yarış alanlarına resmi program tarihinden önce, antrenman veya lojistik amaçlar doğrultusunda gelmek istemeleri durumunda takımlarında pozitif bir sporcu / teknik görevli olmamasının kontrolünü sağlamak amacı ile kafilelerini seyahat veya konaklama için bir araya toplamadan önce tıbben geçerli sürelerde alınmış PCR test sonuçlarını görerek ekiplerinde pozitif sonuçlu bir sporcu / teknik görevli olmamasını kontrol etmeleri son derece önem arz etmektedir.

Kafilenin herhangi bir üyesinde pozitif sonuç alınması durumunda kulüplerimiz tarafından öncesindeki temas analizinin yapılıp tarafımıza açıklayıcı bir e-posta ile bilgi verilmesi gerekmektedir. Federasyonumuzca kafilenin tamamının yarışlara alınıp alınmayacağı bu beyandan sona  değerlendirilecektir.

Bu konunun takibi ve sorumluluğunun kulüplerimize ait olduğunu önemle hatırlatmak isteriz.

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI