NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak, Kocaeli’de bir dizi ziyarette bulundu

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, TYF Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Deniz Çiçek, Kocaeli Yelken İl Temsilcisi Sayın Harun Gökden ve TYF Genel Koordinatörü Fulya Tüfenkçioğlu’ndan oluşan heyet ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Yöneticileri ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürünü ziyaret etti ve sonrasında Kulüp Başkanları ve sporcular ile buluştu.

Başkan Akdurak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Başkanı Sayın Serhan Çatal ve kulüp üst yönetimi ile sabah kahvaltısında buluşarak Kocaeli’de yelken sporunun geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

26.07.2020 tarihinde göreve başlayan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Akdurak, Kocaeli ilindeki kulüplerin yapısı, mevcut sorunları hakkında bilgi vererek, yelken sporuna destek verilmesini talep etti.

Kulüp ziyaretleri yaparak, yelken yapan sporcular ile buluşan Akdurak ve TYF heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen toplantı ve akşam yemeğinde Kulüp Başkanları, yelken hakemleri ve antrenörler ile bir araya geldi. Toplantıda kulüplerin mevcut sorunlarının çözümleri ile ilgili gelinen aşamalar, içinde bulunduğumuz pandemi sürecindeki çalışmalar, yelken sporunun ildeki gelişimi ve kulüplerin sportif faaliyet planları görüşüldü.


YUKARI