NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Dakar Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları 2026’ya ertelendi

Senegal Devlet Başkanı Macky Sall'ın önerisi üzerine Dakar Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nın 2026'ya ertelenmesi IOC Başkanı Thomas Bach tarafından kabul edildi ve karar IOC Yönetim Kurulu tarafından onaylandı.

Karar ile ilgili olarak IOC Başkanı Thomas Bach, “Bu dostane anlaşma Senegal ve IOC arasındaki karşılıklı güveni gösteriyor. Olimpik Hareketin büyük bir dostu ve destekçisi olan Başkan Macky Sall'a bu olağanüstü güven veren ve nitelikli ilişkisi için içten teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm bu nedenlerden dolayı, Senegal, tüm Afrika kıtası ve dünyanın tüm genç sporcuları için birlikte üst seviyede bir Dakar 2026 Gençlik Olimpiyat Oyunları düzenleyeceğimize eminim” dedi.

Senegal Devlet Başkanı Macky Sall ise, “IOC'ye 2026'ya ertelenen Gençlik Olimpiyat Oyunları’nın organizasyonu için tam destek verdiğimi tekrarlamak istiyorum. Bu fırsat ile Yönetim Kuruluna olan güvenimi tekrar belirtmek istiyorum ve Afrika'daki ilk Olimpik etkinlik olacak olan Dakar 2026'yı başarılı ve hafızalarda yer edecek bir etkinlik haline getirmek için bizimle omuz omuza çalışan ekiplerinin katkılarını memnuniyetle karşılıyorum” diye konuştu.


YUKARI