NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Dünya Yelken Federasyonu’nun Yeni Uluslararası Gelişim Başkanı Koray Ezer Oldu!

Koray Ezer yeni Uluslararası Gelişim Başkanı olarak, Dünya Yelken Federasyonu’nun misyonu olan sporu büyütme ve yelkenciliği daha erişilebilir hale getirilmesinden sorumlu olacak. Ayrıca yelkenciler, antrenörler, yarış görevlileri ve bölgesel eğitimi destekleyecek.

 

Türkiye’nin eski ulusal şampiyonlarından biri olan Koray Ezer, hem Türkiye’de hem de Umman’da 12 yıldan daha uzun bir süredir kıdemli, genç ve ulusal rüzgar sörfü takımlarının gelişiminde büyük bir rol üstleniyor. En son görevinde Umman Olimpik Yelken Programı’nın yeniden yapılandırılmasına liderlik eden Ezer, Umman Yelken Federasyonu’nda Performans Başkanı olarak görev almıştı.

 

Dünya Yelken Federasyonu CEO’su David Graham, yeni Uluslararası Gelişim Başkanı olarak Koray Ezer’in atanmasından mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Koray’ın gelişim programlarındaki başarısı, bu rolde gerçek bir fark yaratmak için ideal aday olduğu anlamına geliyor. Yelken sporunda etkili işler sunabileceğini ve yelkencilere stratejik hedeflerine ulaşması için ilham verebileceğini açıkça gösterdi. Koray’ın yeni Uluslararası Gelişim Başkanı olması, yelken camiası için inanılmaz derecede değerli” dedi.

 

Koray Ezer’i en içten dileklerimizle tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz...


YUKARI