NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı sona erdi

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak’ın da katıldığı Ankara'da düzenlenen Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı sona erdi.

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nın kapanışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çok bereketli, verimli bir çalıştay gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Sporun tüm yönlerini enine boyuna tartıştık, tüm konuları konuştuk. Şunu da belirttik; bu çalıştay toplandık bitti değil, bir başlangıç olacak. Neyin başlangıcı olacak? Yeni atılımların, yeni gelişmelerin yeni bir takım açılımların başlangıcı olacak” dedi.

Bakan Kasapoğlu, 5 gün süren çalıştayda verimli keyifli programlar gerçekleştirildiğini söyledi. Çalıştayın ilk gününde bir aile toplantısı gerçekleştirileceğini, sorunların, çözüm önerilerinin enine boyuna tartışacağını ve "kimsenin eteğinde taş bırakmamasını" söylediklerini hatırlatan Bakan Kasapoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Çok bereketli verimli keyifli programlar gerçekleştirdik. Sporun tüm yönlerini enine boyuna tartıştık, tüm federasyonları sadece bir kaç popüler branş değil, tüm konuları konuştuk. Futboluyla hentboluyla, voleyboluyla, satrancıyla jimnastiğiyle bütün branşların konularını masaya yatırdık. Sportif, mali anlamda nasıl olması gerekiyor... Bunları konuştuk, çalıştık. Şunu da belirttik, bu çalıştay toplandık bitti değil, bir başlangıç olacak. Neyin başlangıcı olacak? Yeni atılımların, yeni gelişmelerin yeni bir takım açılımların başlangıcı olacak.”

Çalıştayın sonuçlarını gelecek hafta tüm moderatörlerle bir araya gelerek konuşacaklarını, tartışacağız ve kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri kabul etti. Bilgi arz ettik. Hem kendilerini hem meclisimizi sonuçlarla ilgili ve sonraki süreçle ilgili de bilgilendireceğiz. Amacımız, bu ülkenin tüm imkanlarını ve en büyük imkanı, varlığı olan gençlerimizi, yarınlara çok daha güçlü hazırlamak." diye konuştu.

Çalıştay katılımcılarına inançlarını ve ümitvar oluşlarını diri tutmaları şeklinde seslenen Bakan Kasapoğlu, “Sizlere ihtiyacımız var. Bu yolu sizlerle yürüyeceğiz. Türk sporu için el ele omuza omuza gönül gönüle vereceğiz. Bu güçlü tabloyu daha da güçlü hale getireceğiz. Amacımız, daha iyiye ulaşmak. Onun da iyisine, en iyisine ulaşmak. Gayemiz bu." diye konuştu.

Türkiye Yelken Federasyonu Özlem Akdurak ise “Sayın Bakanımızın önderliğinde sporumuz için dönüm noktası olacak iki çalıştay gerçekleştirdik. Birincisi Türkiye Spor Turizmi Çalıştayı ve sonrasında bu hafta gerçekleştirdiğimiz  Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı.  Her iki çalıştayda da spor insanlarının görüşleri, özgür ve samimi bir ortamda tartışıldı ve Türk Sporunun gelecek stratejilerini oluşturacak unsurlar gündeme getirildi. Bütün spor camiası Sayın Bakanımızın olumlu ve çözüm odaklı yaklaşımı ile kenetlendi. Bu çalıştay sonrasında Türk Sporunun her dalında yakın gelecekte çok olumlu gelişmeler olacağına inanıyorum. Sayın Bakanımıza Türk sporuna kazandırmakta oldu��u yenilikçi yaklaşımlar ve yöntemler nedeni ile en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


YUKARI