NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Türkiye Yelken Federasyonu, Amatör Denizcilik Belgesi Uygulama Eğitimlerinin Tek Adresi Oldu

Türk yelkenciliğinin önemini ve geldiği noktayı bir kez daha ortaya koyan ve ülke genelinde Türk Amatör Denizciliğine ve Federasyonumuz eli ile yürütülen yelken eğitimlerine derinlik kazandıracak olan protokol, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu himayelerinde Fatih Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleştirilen “Bir Milyonuncu Amatör Denizci Belge Teslim ve Protokol İmza Töreni”  kapsamında imza altına alındı.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sn.Adil Karaismailoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği törende, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve UAB Denizcilik Genel Müdürü Sn. Ünal Baylan “Amatör Denizci Uygulama Eğitimlerinin TYF Eli İle Verilmesi” protokolünü imza altına aldılar. 

Protokol imza törenine Federasyonumuzu temsilen Asbaşkan Hakan Yenigün, İcra ve Teknik Kurul Üyeleri Melih Dilikoğlu ve Tolga Yağlı, Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Orhan, Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Elif Yaprak Gülcan, Yat Sınıf Komitesi Başkanı Alican Turalı, Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü Başkanı Vedat Tezman, Kalamış Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Engin Domaniç ve İstanbul Yelken Kulübü  Başkanı Ahmet Yavuz Dinar katıldı. 

İmzalanan protokolün “Denizci Millet Denizci Ülke” olma yolunda önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Akdurak yaptığı konuşmasında, gerçekleşecek iş birliğinden son derece mutluluk ve heyecan duyduğunu ve Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu’nun Türkiye Yelken Federasyonu’na gösterdiği teveccüh ve güvenle yola çıktıklarını belirterek, UAB Denizcilik Genel Müdürlüğü iş birliği ile eğitimleri en üst kalitede vereceklerine inandığını ifade etti.  

Gerçekleştirilen imza töreni sırasında İstanbul’un Yelken Kulüp ve Okulları, Fatih Sepetçiler Kasrı önünde yelkenlerini açarak yaptıkları seyir ile yelkenciliğimizin önemini kamuoyu ve medyanın gözleri önüne sererek imza törenine büyük bir değer ve anlam kattılar.


YUKARI