NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF Heyeti Trabzon’da bir dizi ziyarette bulundu

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, İcra Kurulu Üyesi Melih Dilikoğlu, Genel Koordinatör Fulya Tüfenkçioğlu, Sportif Direktör Fatih Özmen ve Anadolu Kulüpleri Destek Koordinasyon Antrenörü Volkan Hatunoğlu’dan oluşan heyet ile mülki erkanı ve Trabzon kulüplerini ziyaret etti. 

Başkan Akdurak ile beraber TYF heyeti önce Trabzon Yelken İl Temsilcisi Muhammet Başkan’ın da katılımıyla Trabzon Spor Yelken Kulübü yöneticisi Mürsel Ersoy’u, Akyazı Yelken ve Su Sporları Spor Kulübü Başkanı Adil Duman’ı, Fatih Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Balçık’ı, Akçaabat Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Ekici’yi ve Beşikdüzü Yelken Kulübü Başkanı Gürhan Zengin’i kulüplerinde ziyaret ederek, kulüp faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Sonrasında TYF Heyeti; Yelken İl Temsilcisi ve Kulüp Başkanları ile birlikte Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Süleyman Gün, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Birdal Öztürk, Beşikdüzü Kaymakamı Sayın Şakir Öner Öztürk ve Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd. Sayın Prof. Dr. Fatih Bektaş’ı makamlarında ziyaret ederek kulüplerin yapısı, mevcut sorunlarının giderilmesi ve Trabzon’da yelken sporunun geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü, Yelken İl Temsilcisi ve kulüp başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantı ve akşam yemeğinde ise Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2020 yılı faaliyetleri, yelken sporunun ildeki gelişimi ve kulüplerin 2020 yılı sportif faaliyet planları görüşüldü.


YUKARI