NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF ve TAYK Yönetimlerinden İYK İstanbul Yelken Kulübü’ne Ziyaret

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, İstanbul Yelken Kulübü Başkanı Komodor A. Yavuz Dinar’ı kulüp tesislerinde ziyaret ederek, başarı ve tebrik dileklerini iletti. 

TAYK Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü Başkanı Vedat Tezman’ın da katılım göstererek iyi dileklerini ilettiği ziyarette TYF İcra ve Teknik Kurul Üyesi Melih Dilikoğlu, İstanbul Yelken Kulübü Viskomodoru R.Gül Çelikel, İstanbul Yelken Kulübü Haysiyet Divanı Üyesi Pınar Coşkuner Genç ve İstanbul İl Yelken Temsilcisi Ayça Ark hazır bulundu.

Ziyarette, Türkiye Yelken Federasyonu’nun milli birlik ve beraberliğin deniz üzerinde de kapsamlı bir şekilde kutlanması amacı ile her yıl milli günlerimizde İstanbul'un iki duayen ve köklü spor kulübü olan TAYK Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü ve İYK İstanbul Yelken Kulübü ile birlikte ortak düzenlemekte olduğu yat yarışları kapsamlı bir şekilde görüşüldü. 

Federasyon faaliyet programında yer alan bu iki özel ve anlamlı yarış organizasyonundan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları TAYK ev sahipliğinde 19 Mayıs 2022  tarihinde, 29 Mayıs İstanbul’un Fethinin 569’uncu Yıldönümü Kutlamaları ise İYK ev sahipliğinde 29 Mayıs 2022  tarihinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilecek.


YUKARI