NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Urla Kaymakamı, TYF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kurul Başkanları ile TYF Urla Kamp Merkezi’nde buluştu

11 Aralık 2019 tarihinde Urla Kaymakamı Sayın Önder Can ve Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak önderliğindeki TYF Heyeti, ortak protokol kapsamında Federasyon’a tahsis edilen Urla-İçmeler Mevkii’nde 29.522 m2’lik denize sıfır Urla Kamp Merkezi alanında bir araya geldi.

Urla Kaymakamı Önder Can yaptığı konuşmada; yelken sporuna ait ilk kamp merkezinin Urla İlçesi’nde kurulacak olmasının başta Urla’da yaşayanlar olmak üzere dezavantajlı çocukların yelken sporu ile tanışmasında ve bir kısmının millilik yolunda ilerleyen yelken sporcularına dönüşmesinde önemli bir rolü olacağını belirterek,  bu organizasyon içinde yer almaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Türkiye Yelken Federasyonu’na ait bir kamp merkezi oluşturulması aşamasında fikir önderliği yapan ve her aşamasında gönülden destek veren Sayın Urla Kaymakamımız Önder Can’a sporumuzda yetişecek yeni nesiller adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum”  diyerek konuşmasına başlayan Başkan Akdurak ise en kısa sürede merkezin inşaasına başlamayı arzu ettiklerini, Urla ile birlikte yelken faaliyetlerinin yoğun olduğu İstanbul ve Muğla’nın yanı sıra diğer bölgelere de birer kamp merkezi kazandırmayı amaçladıklarını, bu yolda gerekli başvurularda bulunduklarını ifade etti. 

Ziyarette yer alan TYF Heyeti’nde; Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Disiplin Kurulu Başkanı Hüsnü Levent, EUROSAF Avrupa Yelken Federasyonu As Başkanı Pınar Çoşkuner Genç,  Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Kütük, Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Zeynep Ayşen Akın, Sosyal Sorumluluk ve Organizasyon Komite Başkanı Serdar Özkaleli ve TYF görevlileri yer aldılar.

TYF Kamp Merkezi’ndeki buluşmanın ardından TYF Heyeti, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına katılarak Federasyon’un 2020 yılı sportif faaliyetleri ve stratejisi üzerine görüş alışverişinde bulundular.  

 


YUKARI