NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF - DIGISAIL Projesi Tüm Federasyonlara Tanıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı iş birliği ile düzenlenen “Erasmus Spor Destekleri” bilgilendirme toplantısı 18 Ocak, Salı günü gerçekleştirildi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakçı, Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı ve Spor Federasyonları Yöneticilerinin katılım gösterdiği toplantıda Türkiye Yelken Federasyonu’nu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Federasyonun Erasmus- DIGISAIL Projesi sorumlularından proje uzmanı Deniz Çiçek temsil etti.

Ülkemizde yapılan Erasmus spor projelerini teşvik etmek amacıyla yapılan toplantıda Deniz Çiçek tarafından gerçekleştirilen sunum ile DIGISAIL Projesi tanıtıldı. 

Fuaye alanında TYF proje standını ziyaret eden Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakçı ile DIGISAIL projesinin hedefleri ve faaliyet detayları paylaşıldı. Sayın Kaymakçı, bu önemli proje ile yelken sporunun ülkemizde dijital uygulamalarla yaygınlaştırılmasının çok yerinde bir yaklaşım olduğunu ve uygulamanın geleneksel yelkenciliğe de bir an önce aktarılmasının faydalı olacağını belirterek, bu projede yer alan Türkiye yelken Federasyonu’nu tebrik etti.

Sn. Deniz Çiçek’e değerli temsil ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.


YUKARI