NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak,Yelkenli Yatçılık Eğitimi Veren İstanbul Yelken Kulüp ve Okulları ile Bir Araya Geldi

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu himayelerinde Fatih Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleştirilen  “Amatör Denizci Uygulama Eğitimlerinin TYF Eli İle Verilmesi Protokolü” imza töreni sonrası Başkan Akdurak ve beraberindeki TYF Heyeti,  İstanbul Yelken Kulübü’nde İstanbul’da Yelkenli Yatçılık eğitimi veren Yelken Kulüp ve Okulları ile bir araya geldi.

Hayata geçirilen Yelken Eğitim Sistemi (YES)’nin ve Yelken Eğitim Merkezleri (YEM)’nin güncel işleyişlerinin paylaşıldığı toplantıda Başkan Akdurak, güncellenen yelken eğitim sistemi ile birlikte ülkemizde uygulanmakta olan yelken eğitimlerinin uluslararası normlara uygun ve ülke genelinde standart hale geleceğini vurgulayarak, yelkenli yatçılık eğitimi veren tüm Kulüp ve Yelken Okulları’nın söz konusu eğitim sistemine dahil olarak verecekleri destek ile ülkemizde yelkenciliğin yeni bir boyut kazanacağını ifade etti.  

Başkan Akdurak ile birlikte Asbaşkan Hakan Yenigün, İcra ve Teknik Kurul Üyeleri Melih Dilikoğlu ve Tolga Yağlı, Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Orhan, Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Elif Yaprak Gülcan, Yat Sınıf Komitesi Başkanı Alican Turalı ve Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü Başkanı Vedat Tezman ve İstanbul Yelken Kulübü Başkanı Ahmet Yavuz Dinar’ın ev sahipliğini üstlendiği toplantıya, Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi, Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi, Hedef Yelken Kulübü, İstanbul Yelken Kulübü, Atak Akademi, Cenoa Sailing, Cheese Sailing, Doğa Arıbaş Sailing, Kechi Sailing Yatçılık Eğitim Merkezi, Oğuz Ayan Sailing, Vira Yatçılık Yelken Okulu yetkilileri katılım gösterdiler. 

Son derece verimli geçen toplantıya katılarak görüşlerini paylaşan Kulüp ve Yelken Okullarımıza teşekkür ederiz.


YUKARI