NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan'dan Mektup

Hareketli salma sınıflarının çok Sevgili Sporcuları,

Coronavirüs küresel salgını nedeni ile faaliyetlerimizi askıya almasaydık bu hafta sonu geleneksel hale getirdiğimiz Milli Takımlar Buluşması’nı gerçekleştiriyor olacaktık.

Sizler, son seçmemiz olan Yıldızlar Kupası’nda yelken sporuna yakışan centilmenliğiniz ile mücadelenizi vermiş olacaktınız ve aranızdan en iyiler bu hafta sonu Ay-Yıldızlı formayı giyeceklerdi.

 Başta sizleri yetiştiren değerli aileniz, antrenörleriniz, sizlerin spor yapabilmesi için uğraşan kulüp yöneticileriniz ve tüm sporcu arkadaşlarınız olmak üzere hepimizi gururlandıracaktınız.

 Sevgili Sporcular,

 Şimdi kendimiz ve sevdiklerimiz için evde kalma zamanı.

Bu sıkıntılı dönem elbet geçecek ve bizler çok sevdiğimiz denizimize, rüzgarımıza ve her şeyden önemlisi birbirimize kavuşacağız. Bu aşamada en büyük dileğimiz sizin ve sevdiklerinizin bu süreci sağlıklı geçirmeniz.

 Unutmayın; yelken sporcuları değişen koşullara çok hızlı uyum sağlarlar, yarattıkları çözümler ve çıkış yolları ile sadece kendilerinin değil sorumlu olduklarının da fırtınaları kolay atlatmalarına yardımcı olurlar.

Sizler sporculuğunuzun yanı sıra güçlü karakterleriniz, entelektüel seviyeniz, çağdaş yaklaşımlarınız ve değerlerimize bağlılığınızla da bizler için gurur kaynağısınız. Evde kaldığınız süreyi gerek eğitiminiz, gerek kişisel donanımınız ve gerekse fiziksel performansınız için en verimli şekilde geçireceğinize olan inancım tam. Lütfen mümkün olduğunca aktif olun ve ev içinde yapabileceğiniz egzersizlerinizi ihmal etmeyin.

Biliyorum ki yakında kavuşacağız ve sizler yine uluslararası yarışmalarda başarılarınızla şanlı bayrağımızı dalgalandıracaksınız.

Bizler de mutluluk ve gururla sizleri izliyor olacağız.

O güne kadar hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.

Özlem Akdurak


YUKARI