NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Nacra 17 Olimpik Milli Takım Kampı başladı

TYF 2022 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan Nacra 17 Olimpik Hazırlık Kampı başladı.

Olimpik Milli Sporcumuz Alican Kaynar Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın madalyaya en çok yaklaştıkları Olimpiyat olduğunu belirtirken “2021 senesinde Uluslararası Yelken Federasyonu’nun aldığı kararla Finn sınıfı ve 470 Kadınlar sınıfı bir sonraki Olimpiyat Oyunları’nda yer almayacak. Alınan bu karar bizim madalya hedefimizi yarıda bıraktı. Nacra 17 ile yarım kalan hedeflerimizi tamamlamak istiyoruz” dedi.

Kaynar “Nacra 17 su altı kanatları sayesinde gövdenin sudan ayrılarak müthiş bir sürate erişmesini sağlıyor. Bugün America’s Cup, Sail GP ya da Okyanus Yarışı’na baktığımızda bu tip tekneler kesinlikle yelkenin geleceğini temsil ediyor. Bu sebeple Türkiye’de daha önceden denenmiş Nacra sınıfında ülkemizi temsil etmek istiyoruz ve Türk Yelkenciliğini geleceğe taşımak istiyoruz” diye konuştu.

 

Alican Kaynar sözlerini şöyle tamamladı: “Bakanlığımızın, Yelken Federasyonu ve Fenerbahçe Doğuş Yelken’in müthiş desteği ile olimpiyatlardan sonra kısa bir süre içerisinde antrenmanlarımıza başladık. Bugüne kadar Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz 3 kampta müthiş bir ilerleme gösterdik ve çok iyi bir takım olduk. 2024 Paris ve madalya hedefimiz olan 2028 Los Angeles Olimpiyatları için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.”

 

TYF Antrenörü Tara Pachedo gözetiminde Çeşme’de gerçekleştirilen Alican Kaynar ve Beste Kaynakçı’nın katıldığı kamp 26 Ocak tarihinde sona erecek.

 


YUKARI