NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Türkiye Yelken Federasyonu Uzaktan Eğitim Fiziksel Antrenman Programı

Değerli Sporcularımız,

Ülkemizin içinde bulunduğu virüs salgını nedeniyle deniz çalışmalarımıza ara verilmiş bulunmaktadır.

Ülke olarak kısa vadede bu sorunun da üstesinden geleceğimize eminiz, sporcu ve ailelerimize Spor Bakanlığımız önderliğinde gitgide büyüyen #EvdeKalHareketsizKalma çağrısını yineliyoruz.

Türkiye Yelken Federasyonu olarak sporcularımızın evde geçirdikleri süre içerisinde mevcut fiziksel performanslarını korumak, bazı fiziksel ve biyomotor özellikleri geliştirmek için bir antrenman planı oluşturmuş bulunmaktayız.

Yelken sporunda ileri düzey performans sporcusu olma yolunda taktiksel becerilerin kullanılabilmesi ve yarış stratejileri düzeninin oluşturulabilmesi için yeterli fiziksel kapasiteye sahip olunması en önemli etken olarak karşımıza çıkmaktadır.

Uzaktan eğitim kara antrenman planları ile hedeflerimiz yelken sporcularımızın beklenen fiziksel ve fizyolojik değerlerine katkıda bulunmak, deniz üzerindeki çalışmalar tekrar başladığında fiziksel olarak hazır olmalarının sağlanması ile sakatlıkların önüne geçmektir.

Bu kapsamda evde geçirdiğiniz süre içerisinde kolaylıkla uygulayabileceğiniz hareketleri, videomuz içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca hareket tekrar ve setleri her hareketin ismi ile belirtilmiştir.

Hareketlerin planlanması ve uygulanması konusunda her türlü teknik destek ve antrenman programı desteği için Federasyonumuz teknik kadroları ile [email protected] e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

TYF Optimist Sınıfı Fiziksel Antrenman Programı (14 yaş altı)
https://www.youtube.com/watch?v=EDVYjb4bdpw

TYF Gençlik Sınıfları Fiziksel Antrenman Programı (14 yaş üstü)
https://www.youtube.com/watch?v=aDzDSA_P2cA&t=2s

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI