NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF Türkiye Şampiyonası çevre etkinliğiyle başladı

Türkiye Yelken Federasyonu 2019 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan TYF Türkiye Şampiyonası çevre etkinliğiyle başladı.

Büyükçekmece Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde kayıtlar tamamlanırken TYF Sosyal Sorumluluk Komitesi tarafından Türkiye Yelken Federasyonu’nun da desteklediği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Sıfır Atık” projesi kapsamında etkinlikler yapıldı.

Programda ilk sözü alan TYF Sosyal Sorumluluk Komitesi Başkanı Serdar Özkaleli, ev sahibi Büyükçekmece Yelken Kulübü’ne ve Büyükçekmece Belediyesi’ne teşekkür ederken “Komite olarak yarışlarımızda çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Çevre hepimizin. Temiz çevreyi gelecek nesillere bırakmamız hepimizin borcu. Sporcularımızdan özellikle tek kullanımlık ürünleri kullanmamalarını, yarışların bittiği gün çevremizi temiz bırakmamızı rica ediyor, herkese başarılar diliyorum” dedi.

Özkaleli, Büyükçekmece Yelken Kulübü tarafından dağıtılacak kumanyaların karton paketler içerisinde ve geri dönüşümlü torbaların dağıtılacağı bilgisini verdi.

Büyükçekmece Yelken Kulübü Başkanı Sezgin Özden ise 1 ay boyunca şampiyonaya ciddi bir şekilde odaklandıklarını söylerken “Çalışmalarımızı sporcularımızın şampiyona boyunca güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirdik. Bu organizasyonda dayanışma kültürümüzü geliştirdik. Bu çalışmalarımızda desteklerinden dolayı velilerimize, üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de böyle güzel bir tesisi ülkemize kazandırdığı için Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e ediyorum. Yine aynı zamanda Sıfır Atık projesi için canla başla çalışan herkese teşekkür ediyor tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra TYF Sosyal Sorumluluk Komitesi Üyesi Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Ece Asya İkizler söz alırken Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Çağlayan Gürsel, “Sıfır Atık” ile bilgiler verdi.

Son olarak söz alan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin “Büyükçekmece’de sizleri ağırlamaktan, projenin paydaşı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Çevrenin bize ihtiyacı yok, bizim ona var. Sıfır atığın olduğu yerde temizlik olur güzellik olur” dedi.

Tüm katılımcılara başarılar dileyen Şahin “Bu coğrafyada deniz sporlarının aktif olması umuduyla ve buna ev sahipliği yapmanın gururuyla sürdürülebilir projelere imza atan kuruluşlara yürümeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


YUKARI