NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Ülkemize Yeni Bir Olimpiyat Kotası Kazandıran Yelkencilerimiz Yurda Döndü

Vilamoura – Portekiz’de düzenlenen 470 Dünya Şampiyonası’nda elde ettikleri dereceyle ülkemizi Olimpiyat Oyunları’nda tarihinde ilk kez 470 Kadınlar sınıfında temsil edecek Olimpik Milli Sporcularımız Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan yurda döndü.

Yelkencileri İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, TYF İcra Kurulu Üyesi Hakan Yenigün, TYF Genel Koordinatörü Fulya Tüfenkçioğlu, sporcuların aileleri ve arkadaşları karşıladı.

Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecekleri için çok heyecanlı ve aynı zamanda gururlu olduklarını belirten Beste Kaynakçı "Bize inanarak 1,5 yıl önce bu ekibin kurulmasına destek olan Federasyon Başkanımıza, kulübümüze, değerli ailelerimize ve arkamızda olan herkese çok teşekkür ederim" dedi. 

Okyanus Arıkan ise yaşadığı mutluluk ve gururu şu sözlerle ifade etti:  "Çok zorlu bir antrenman süreci sonrasında kota hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Bundan sonrası için hiç durmadan, daha çok çalışmaya devam edeceğiz ve ülkemizi Tokyo Olimpiyatları’nda en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

Türkiye'nin kadınlar 470 sınıfında ilk kez Olimpiyat Oyunları’nda yer alacağını ifade eden Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak sporcuların küçük yaşlardan bu yana ilkeli ve disiplinli bir çalışma düzenleri olduğunu vurgulayarak, "Biz birbirimize inandık.  Kızlarımız çok kısa sürede inanarak ve çok çalışarak bu gururu bizlere yaşattılar. Onlar bana teşekkür ederken ben de bize inanan Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve onun nezdinde bütün Bakanlık Birimlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı, gönül ve emek birliği ile kazanılmış bir başarıdır. İnşallah daha güzel başarıları da beraber kutlayacağız” dedi.


YUKARI