NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

IOM Türkiye Şampiyonu: Kaya Dinar

Karadeniz Ereğli-Zonguldak’ta Ereğli Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen IOM Türkiye Şampiyonası’nda heyecan sona erdi. 23 Teknenin katıldığı 3 gün süren yarışlar sonunda İstanbul Yelken Kulübü’nden Kaya Dinar şampiyon olurken İstanbul Yelken Kulübü’nden Levend Gürkan ikinci ve Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Orkun Anaoğul üçüncü oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu IOM Sınıf Komite Başkanı Levend Gürkan yarışların renkli ve heyecanlı geçtiğini söylerken "Yarışlarda İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin ve ev sahibi Ereğli'den gelen sporcular yer aldı. 2 grup halinde yarışmalar yapıldı. Yarışlarda alınan puanlara göre dereceler belli oldu. Uluslararası bir sıralama sistemimiz var. Bu yarışlar, bu sıralamaya puan veren yarışlardan biridir. Toplam 7 yarıştan oluşan bir serimiz var. Aynı zamanda milli takımı belirlememizde de temel teşkil ediyor. Önümüzdeki yıl Brezilya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılacak takımımız bu sıralamaya göre belli olacak" dedi.

Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman da üst düzey yetenek gerektiren IOM sınıfına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.


YUKARI