NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

American Hospital The Bodrum Cup bu yıl #sağlıkolsun dedi

American Hospital The Bodrum Cup, 32'nci yılını sağlık kahramanlarına adadı. Pandemi nedeniyle bu yıl yarışlar gerçekleştirilmedi ancak 20 Ekim'de “American Hospital The Bodrum Cup - The Year of Heroes” ismiyle düzenlenen etkinlik kapsamında sağlık çalışanları için bir anma seyri yapıldı.

Pandemi nedeniyle yelken yarışlarının düzenlenmediği bu yıl, The Bodrum Cup'ta bir ilke imza atıldı. 20 Ekim Salı günü saat 11.00'de Bodrum Kalesi önünde, geleneksel kampana töreni gerçekleştirildi ve törende, pandemi sürecinde en büyük mücadeleyi veren sağlık çalışanları alkışlandı. Törenin ardından, sağlık çalışanları için bir anma seyri düzenlendi; The Bodrum Cup'ın şampiyonları, STS Bodrum okul gemisinde bu yılın kahramanları olan sağlık çalışanlarıyla buluştu.

Her sene American Hospital The Bodrum Cup'ta yarışan yatlarda dalgalanacak yarış bayraklarını kendi elleriyle boyayan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nın özel öğrencileri, bu yıl anma seyri için geçtiğimiz 31 yılın şampiyonlarının bayraklarını yine rengarenk boyadılar. Seyre katılan özel gençler, dalgalanan bayraklarını bir kez daha izlediler.


YUKARI