NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

İzmir Körfez Festivali’nin 3.’sü gerçekleştirildi

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İzmir Körfez Festivali, İzmirlileri bir kez daha denizle ve yelken sporuyla buluşturdu. İzmir Körfezi'nde yaklaşık 400 sporcunun katıldığı yarışların tamamlanmasının ardından başarılı olan ekiplere tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen programla ödülleri verildi. Yat sınıfında Genel Katagoride kupanın sahibi Orchestra ekibi olurken, ikinci Arnes, üçüncü ise Arkas-M.A.T. Sailing Team oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de yarıştığı tamamı kadın yelkencilerden oluşan Cygnus Sailing ise yarışın özel ödülünün sahibi oldu.

 

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ödül töreninde yaptığı konuşmada, İzmirlilerin sadece bir gün değil 365 gün yelken sporuyla ilgilenmesi yönündeki ümidinin arttığını söyledi.

 

Ödül töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, çok başarılı bir organizasyonun geride kaldığını belirterek, bu festivali önümüzdeki yıldan itibaren uluslararası boyuta taşımak üzere çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

 

Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas ise “Biz Arkas ailesi olarak İzmir’de, Ege’de özellikle İzmir Körfezi’nde yelkeni desteklemek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

 

İzmir Körfez Festivali kapsamında Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde de Optimist ve Laser sınıflarında da yarışlar gerçekleştirildi.

Dereceye giren sporculara ödülleri KSK Yelken Şubesi’nde; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, TYF İzmir İl Temsilcisi Volkan Timurşah, Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Fatih Diniz, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi Başkanı Seyhan Evlioğlu ve yöneticilerinin katıldığı ödül töreniyle verildi.


YUKARI