NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

ORC Sportsboat Avrupa Şampiyonası heyecanı İstanbul’da yaşanacak

İMEAK Deniz Ticaret Odası ve DFDS ana sponsorluğunda, Türkiye Yelken Federasyonu’nun organizasyonuyla 2021 ORC Sportsboat Avrupa Şampiyonası 23-29 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.

5 Ülkeden 29 sportsboat teknesinin katılacağı Kalamış Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenecek şampiyonada ilk iki gün kayıt ve ölçü, üçüncü gün ise deneme yarışı gerçekleştirilecek. İlk startın 26 Ağustos tarihinde verileceği ORC Sportsboat Avrupa Şampiyonası’nda 7 koy içi ve 2 coğrafi yarış yapılması planlanıyor.

 

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ORC Sportsboat Avrupa Şampiyonası’nın ilk defa İstanbul’da yapılacak olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirtirken “Gerek ülkemizin uluslararası organizasyon kapasitesini yurtdışına duyurmak, gerekse yelken sporuna ilgi duyanlar için üst düzey yarışları izleme olanağı sunmak açılarından çok değerli bir organizasyon. Sporumuza her zaman destek veren ve yarışımızın ana sponsorluğunu üstlenen İMEAK Deniz Ticaret Odasına, lojistik sponsorumuz DFDS firmasına ve organizasyona ev sahipliği yapacak Kalamış Yelken Kulübümüze  teşekkür ediyor, Şampiyonaya katılacak yerli ve yabancı ekiplere başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Akdurak “İstanbullu deniz sever ve yelkencileri, Perşembe başlayıp Pazar günü bitecek bu üst düzey mücadeleyi Kalamış ve Caddebostan önlerinden karadan ve denizden izlemelerini öneriyor, ülkemizdeki deniz ve yelken tutkusunu en güzel haliyle iç ve dış kamuoyuna yansıtmalarını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


YUKARI