NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2023 Dragon Dünya Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Uluslararası Dragon Birliği (IDA), Türk Dragon Birliği (TDB) ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından, 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Dragon Dünya Şampiyonası sona erdi. 

Başkan Özlem Akdurak’ın katıldığı şampiyonada, Marina Yat Kulübü’nde düzenlenen törenle derece elde eden yelkencilere ödülleri takdim edildi.

Türkiye'nin yanı sıra İsviçre, Portekiz, İngiltere, Macaristan, Avustralya ve Belçika'dan toplamda 24 ekip ile 100’e yakın yelkencinin yarıştığı Dragon Dünya Şampiyonası’nda, Dünya Şampiyonu İsviçre’den “1QUICK1” teknesiyle Wolf Waschkuhn, Joao Vidinha, ikinci İngiltere’den “LOUISE RACING” teknesiyle Grant Gordon, Luke Patience, Faye Chatterton, James Williamson, üçüncülüğü ise Kraliyet teknesi “BLUEBOTTLE” ile Graham Bailey, Julia Bailey, Ruairidh Scott ve Will Bedford elde etti.

Amatör yelkenciler arasında ise en büyük ödül olan “Atkinson Corinthian” ödülünün birincisi “Felix Culpa” teknesiyle Yiğit Taban, Yiğit Eroğlu, Hakan Karakaplan, Süleyman Cihan Erkan, ikincisi “Borga” teknesiyle Azat Baykal, Sercan Büyüksöylemez, Emir Işıklıgil, üçüncüsü ise “Akmetal” teknesiyle Can Fuat Akbaşoğlu, Serhat Ayan ve Valentin Zubkov oldu.

Tecrübeli yelkencilerin bilgelik, deneyim ve ustalıklarını takdir eden Ustalar Kupası, Masters’ Trophy’i kazananı ise “FEVER” teknesiyle Klaus Diederichs, Diego Negri ve Jamie Lea oldu.

Başkan Adurak, şampiyonada emeği geçenlere teşekkür ederek “Ülkemiz bir yelken cenneti. Bütün koylarıyla. Ve biz bunu bütün Dünya’ya göstermek için bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaya, uğraşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye Yelken Federasyonu olarak derece elde eden tüm ekipleri tebrik ediyoruz.


YUKARI