NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Ege Sahil Güvenlik 40. Yıl Yelken Yarışları İzmir’de Renkli Görüntüler Yaşattı

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışlarda 8 kategoride 120’ye yakın sporcu yer aldı. Yarış startını Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Serkan Tezel’in verdiği yarışların ödül töreni, başta Tuğamiral Serkan Tezel olmak üzere Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı Muvazzaf Subayları, İzmir Vali Yardımcıları Barış Demirtaş ve Önder Can, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve Federasyon yetkilileri, İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahin'e, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleşti.

 

Başkan Akdurak yaptığı teşekkür konuşmasında; Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın varlığı ve desteği ile sporcularımızın Türkiye'nin tüm denizlerinde güvenli bir şekilde yelken yapabildiklerini, bu nedenle yelken sporunun gelişmesinde önemli bir destekleri olduğu belirterek, kuruluşlarının  40. Yılında her zaman olduğu gibi denizlerimizde paydaş olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ve çalışmaları nedeniyle minnettar olduklarını ifade etti.

 

Optimist Genel kategorisinde Ege Ayyıldızbayraktar (Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü) 1. olurken, Noyan Mesut Bilek (Göztepe Spor Kulübü Derneği) 2. sırada, Tuğra Şener ise yarışlari 3. sırada tamamladı.

 

Optimist Kız klasmanında ise Elif Güldoğan (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) 1. sırada, Simay Canakay (Göztepe Spor Kulübü Derneği) 2. sırada, Deniz Eraslan (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) ise yarışları 3. sırada bitirdi.

 

Optimist Junior Genel’de ise Mert Çakmak (Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) 1. sırada, İlkim Özçelik (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) 2. sırada, Çınar Ertürk (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) ise yarışları 3. sırada sonlandırdı.

 

Optimist Junior Kız kategorisinde İlkim Özçelik (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) 1. sırada, Mevsim Özçelik (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) 2. Sırada, Deniz Çığsar (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) ise yarışları 3. s��rada tamamladı.

 

ILCA 4 klasmanında Cem Pepeyi (Karşıyaka Yelken Kulübü) yarışmayı 1. sırada (Karşıyaka Yelken Kulübü) Uğur Yıldırım (Karşıyaka Yelken Kulübü)  2. sırada, Osman Şahin Güler (Foça Yelken ve İhtisas Kulübü) ise 3. sırada bitirdi.

 

ILCA 4 Kız kategorisinde Sude Akyazı (İzmir Ferdi) 1. sırada, Bella Mae Bragg (EMR Windsurf  ve Yelken Spor Külübü) 2. sırada, Duru Kuzaltı (İzmir Özel Türk Koleji Yelken Kulübü) 3. Sırada tamamladı.

 

ILCA 4 Junior kategorisinde Uğur Yıldırım (Karşıyaka Yelken Kulübü) 1. sırada, Levent Mert Merih 2. sırada (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) Hasan Atahan Mete (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) ise yarışları 3. sırada sonlandırdı.

 

ILCA 6 Genel kategorisinde ise Okyanus Arıkan (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) 1. sırada, Mithat Metehan Mete (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) 2. sırada, Tunç Namdar (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) ise yarışlari 3. sırada bitirdi.

 

Ege Sahil Güvenlik 40. Yıl Yelken Kupası Yarışları’nın son kategorisi olan ILCA 6 Genç kategorisinde ise Okyanus Arıkan (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) 1. sırada, Mithat Metehan Mete (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) 2. sırada, Tunç Namdar (A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) ise yarışları 3. Sırada sonlandırdı.

 

Bu anlamlı yarışa katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 


YUKARI