NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkanın Yeni Yıl Mesajı

Değerli Yelken Ailesi,

 

Yelken sporunun birçok olumlu gelişmeyi yaşadığı, başarılı olduğu kadar zor bir yılı geride bırakıyoruz.

 

Sporcularımızın uluslararası başarıları her yıl olduğu gibi bu yılda da gurur kaynağımız oldu. Başarının bir bayrak meselesi olduğuna inanarak bu yolda çok çalışan Federasyon teknik kadromuza, Sportif Direktörümüz Tayfun Erey nezdinde çok teşekkür ediyorum.

 

Diğer yandan ulusal yarışlarımızda artan sporcu sayılarımızla, ülkemizin her köşesinden gelen sporcularımızla bir araya gelip, sportif seviyesi yüksek yarışlar gerçekleştirdik. Bu yarışlarımıza destek veren ve ev sahipliği yapan kulüplerimize candan teşekkür ediyorum.

 

2022 yılında Türkiye Yelken Federasyonu olarak ev sahipliği yaptığımız uluslararası yarışları mükemmel seviyelerde tamamlayıp, tebrik ve teşekkür telefonları aldık. Yarışlarımız vesilesi ile hem malzeme kazanımımız hem de tesis iyileştirmelerimiz oldu. Bu amaç doğrultusunda 2023 ve 2024 yılında da faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Faaliyetlerimiz sırasında gönülden yardıma koşan kulüplerimize ve ev sahipliği yapan Bodrum Belediye Spor Kulübü Yelken Şubesi ile Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’ne titiz çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

 

Kulüplerimizin mali ve mevzuat açılarından güçlenmelerini sağlayacak önemli adımların sonuçlarını almış olmak da ayrı bir sevinç kaynağı oldu. 2023 yılının çözüm bekleyen her kulüp için müjdeli bir yıl olacağına inanıyorum.

 

Amatör denizciliğimizin gelişimine büyük fayda sağlayacak ve aynı zamanda kulüplerimizin çalışmalarına derinlik kazandıracak olan “Amatör Denizci Belgesi” uygulama ve sınav yetkisinin tek yetkili olarak Türkiye Yelken Federasyonuna verilmesi yine 2022 yılındaki önemli kazanımlarımızın başında geliyor. Bizlere bu imkânı sağlayan ve güvenen başta Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu olmak üzere bakanlığımızın bütün yönetici ve birimlerine gönülden teşekkür ediyorum.

 

Oldukça yoğun geçen bu yılda her zaman olduğu gibi bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığının değerli yönetici ve birimlerine, Spor Toto Teşkilatımıza, Olimpik faaliyetlerimizde büyük bir destek sunan ARKAS Denizcilik ve Nakliyat A.Ş’ne ve  tüm yarış sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum.

 

Federasyonun, sporcu ve kulüplerimize hizmet götüren bir hizmet kuruluşu olduğu bilinci ile son derece yorucu bir tempoda çalışan bütün TYF çalışanlarına, fedakârca çalışmalarını sürdüren Kurul ve Komite Üyelerine ve Yelken İl Temsilcilerimize yelken ailesi adına teşekkür ediyorum.

 

Uyum ve bütünlük içinde çalışan yelken ailesinin mali zorluklarına rağmen yarınlara umutla bakıyor olmasını arzu ediyorum. Ülke sevgisi, iyi niyet, çok çalışma ve yelken tutkusu ortak paydasında olduğumuz sürece, üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluğun olmadığına gönülden inanıyorum.

 

Bana yol arkadaşlığı yapan Federasyonumuzun çok değerli Yönetim Kurulu Üyeleri adına

yelken ailemizin her bir ferdine başta sağlık, huzur, mutluluk, bereket ve neşe içinde güzel bir yıl diliyorum.

 

En içten sevgi ve saygılarımla,

 

Özlem Akdurak

Türkiye Yelken Federasyonu

Başkan

 

 


YUKARI