NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak Balıkesir’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Akdurak ve yanındaki TYF Heyeti, 2022 -2023 TYF Yelken Ligi 1. Ayak ILCA Yarışları’nın Ayvalık’ta gerçekleşmesi münasebetiyle Balıkesir ve Ayvalık’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. 

Başkan Akdurak ve TYF İcra ve Teknik Kurul Üyesi Tolga Yağlı ile Mali ve İdari İşler Yöneticisi Kemal Almasulu’dan oluşan TYF Heyeti, Balıkesir Valimiz Sn. Hasan Şıldak’ı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Yücel Yılmaz’ı, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Lokman Arıcıoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek, Balıkesir ilinde yelken sporunun gelişimine yönelik bilgi ve fikir alışverişinde bulundular. 

Yarışların gerçekleştiği Ayvalık ilçesinde de yarışlara ev sahipliği yapan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Tolga Alpkökin ve Kulüp Genel Sekreteri İsmail Cüneyt Uzman’ın katılımıyla Ayvalık Kaymakamı Sn. Hasan Yaman ve Ayvalık Belediye Başkanı Sn.Mesut Ergin’i makamlarında ziyaret eden Başkan Akdurak, Balıkesir’in ve Ayvalık ilçesinin tüm mülki ve yerel yönetimlerinin kıymetli destekleri ile uzun zaman sonra Ayvalık’ta ulusal yarış gerçekleştirmiş olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, değerli katkıları için tüm yöneticilerimize teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, yelken sporuna gösterilen teveccüh ve destek ile önümüzdeki dönemlerde Ayvalık’ta daha fazla yelken organizasyonu yapılması hususunda görüş birliğine varıldı.


YUKARI