NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Fifty Fifty Sailing Cup Proje Ekibi’nden Başkan Akdurak’a Ziyaret

Fifty Fifty Sailing Cup Proje Organizatörü ve Yarış Yöneticisi Oğuz Ayan, Organizatör Lena Ayan, İletişim ve Medya Yöneticisi Elif Tümen, Teknik Planlama Sorumlusu Engin Yuvaktaş ve Proje İçerik Geliştiricisi Deniz Fıçı’dan oluşan Fifty Fifty Sailing Cup Proje Ekibi, Başkan Özlem Akdurak’ı ziyaret etti.

Sporda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği hedefinden yola çıkarak, yelken sporunda kadın-erkek tamamlayıcılığının önemine farkındalık yaratmayı amaçlayan “Fifty Fifty Sailing Cup” projesinin detaylarının konuşulduğu toplantıda Başkan Özlem Akdurak ve TYF İcra ve Teknik Kurul üyesi Tolga Yağlı ile birlikte sabit salma sınıflarında aktif yarışan kadın yelkenci oranını arttırabilmek için devreye alınabilecek sürdürülebilir aksiyonlar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası Başkan Akdurak, sn. Oğuz Ayan’a yelken sporunda kadın-erkek tamamlayıcılığının önemine farkındalık yaratmayı amaçlayan “Fifty Fifty Sailing Cup” projesiyle yelken sporuna desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.


YUKARI