NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF Yelken Ligi 2. Ayak Yarışları'nın Koordinasyon Toplantısı Balıkesir ve Ayvalık’ta Gerçekleşti

14 – 19 Şubat ile 21 – 27 Şubat tarihleri arasında Ayvalık’ta gerçekleşecek TYF Yelken Ligi 2. Ayak Techno293 – IQ Foil ve Optimist Sınıfı Yarışları’nın koordinasyon toplantısı Balıkesir ve Ayvalık’ta yapılan ziyeretler ile gerçekleştirildi.

 

Başkan Akdurak ve yanındaki TYF Heyeti, ilk ziyaretlerini Balıkesir Valimiz Sn. Hasan Şıldak’a, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Adem Özalp’e ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz'a gerçekleştirerek 2022 yılından bu yana Federasyonumuza kucak açan Balıkesir ilinde yelken sporunun geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulundular.

 

Görüşmeler sonrasında TYF Heyeti, Ayvalık Kaymakamı Sn. Hasan Yaman’ı ve Ayvalık Belediye Başkanı Sn. Mesut Ergin’i makamlarında ziyaret ederek, Ayvalık’ta gerçekleşecek olan TYF Yelken Ligi’nin 2. Ayak Yarışları’nın son hazırlıklarını görüştüler.

 

Ayvalık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Balkan'ın ve yarışlara ev sahipliği yapacak olan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü ile Cunda Windsurf Yelken Kulübü’nün yönetimini oluşturan Başkan Tolga Alpkökin, Başkan Buğra Kandiş, Genel Sekreter İsmail Cüneyt Uzman ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Ali Jale’den oluşan yönetiminlerininde katıldığı toplantılarda Başkan Akdurak, kulüplerimiz ile mülki erkana yelken sporuna ve Federasyonumuza vermiş olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.


YUKARI