NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2022/3 Antrenör Temel Eğitim Dönemi Başlıyor

Antrenör Eğitim Programı kapsamında; Temel Eğitim ve bütünleme dönemi başvuru süreci tamamlanmış olup, Spor Bilgi Sistemi/Spor Elemanı/Temel Eğitim Başvurularım ekranında başvuruları onaylanan Antrenör adayları Anadolu Üniversitesi /e-Kampüs sistemine aktarılmıştır.

 

Temel eğitim ve bütünleme başvurusu kabul edilen adaylar Anadolu Üniversitesi/ e-Kampüs sistemine e-Devlet kapısı şifreleriyle giriş yapabileceklerdir. e-Kampüs kaydını gerçekleştiren adaylara başvurduğu kademe ile ilgili eğitim dokümanları (e-kitap, ders anlatım videoları, soru çözümleri vb.) erişime açılacaktır.

 

03 Ekim - 04 Kasım 2022 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi'ne (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriş yaparak sınav kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Sınav kaydı oluşturmak için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kayıt sırasında özellikle sınava hangi ilde katılacağınız bilgisini belirtirken çok dikkatli olunuz. Anadolu Üniversitesi aday işlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmayan öğrencilerimiz sınava katılamayacaktır.

 

2022/3 dönemi sınav tarihi olan 18 Aralık 2022 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir. E-kampüs sistemi, eğitim ve sınava ilişkin duyuru, bilgilendirmeler Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacaktır.

  

Tüm adaylara başarılar dileriz.


YUKARI