NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak, Ankara’da görüşmelerde bulundu

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, kulüplerin arazi sorunları, Milli Yelken Üretim projesi ve amatör denizci sayısının artması ile ilgili Ankara’da bir takım görüşmelerde bulundu.

Başkan Akdurak, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayın Selim Dursun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette; Milli Yelken Üretim projesi ve amatör denizci sayısının artması için yapılması gerekenler görüşüldü.

Akdurak; T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Sayın Ahmet Selçuk Sert ile de bir araya geldi. Amatör denizci sayısının artması için yapılacak teşvikler ile Milli Yelken Üretim projesi hakkında görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Başkan Akdurak’a TYF’nin arazi sorunları için danışmanlık hizmeti aldığı Tubest Danışmanlık Firması Ortağı Tamer Utkucu da eşlik etti.

Akdurak, Ankara’daki son ziyaretini T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Sayın Tufan Büyükuzun’a gerçekleştirdi. Ecrimisil uygulamaları nedeniyle büyük zarar gören kulüplerin sorunlarını aktaran Başkan Akdurak, yaptıkları çalışmaları Sayın Büyükuzun ile paylaştı.


YUKARI