NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Eğitmen Vize Semineri - 2 Duyurusu

 Değerli Eğitmenlerimiz,

2026 sezonunda tüm sınıflarda ve kademede Eğitmen olarak görev alacak, vizesi sona ermiş/erecek tüm eğitmenlerimizin aşağıda belirtilen tarihlerde düzenlenecek vize seminerine katılmaları gerekmektedir.

A. Eğitim ortamı ve programı

Türkiye Yelken Federasyonunun 2026 yılı Eğitim Programında yer alan “Eğitmen Vize Semineri - 2” aşağıda belirtilen tarih ve program dâhilinde TYF Online Platformu (Zoom) üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. 

NOT: Detaylı program ve toplantı linki 17 Mart 2026 Salı günü saat 12.00 ile 15.00 arasında gönderilecektir. Bu saatler arasında mail alamayan kişilerin Ankara Merkez Ofisimiz ile (0312 311 23 61) iletişim sağlamaları gerekmektedir.

Seminerde, giriş kayıtları, yoklama ve eğitim süresince ekran kayıtları alınacak olup, kişilerin zoom’a giriş yaparken ad-soyadlarını yazarak toplantıya katılmaları gerekmektedir. Seminere katılmayan adayların kayıtları geçerli olmayacak ve ücretleri iade edilmeyecektir. 

Seminer Tarihi: 17.03.2026

Seminer Saati: 19.00-19.45 / 20.45

Başvuru Tarihleri: 5 Mart – 13 Mart 2026

Eğitim Yöneticisi: Yasin HARMANKAYA / İrem YAĞIRLI

Eğitmen

Konu

Saat

 

 

19.00 – 19.45

 

Elif Çiçek HOŞCANOĞLU

Çevre ve İklim Değişikliğini Anlamak

 

Elif Çiçek HOŞCANOĞLU

Sürdürülebilir Yelken Organizasyonu

 20.00 – 20.45

 

 

 

ÜCRET

4.000,TL (Vize 2 yıllık verildiğinden Eğitmenlerimizin 4.000 x 2 yıl =8.000 TL ödemeleri gerekmektedir.)

 

 

 

B. Başvuru ve evrak işlemleri

2 Yıllık vize bedeli olan 8000 TL’nın Federasyonumuzun TR88 0003 2000 0000 0049 9373 32 iban no.lu hesabına “Ad-Soyad ve 2026 YTV – RSV- USV - YYV (hangi sınıf için belge vizesi yapılacak ise ilgili sınıfa ait kod yazılmalıdır) ve “Eğitmen vize semineri bedeli” açıklaması ile ödendiğine dair banka dekontu (Birden fazla sınıfta eğitmenlik belgesi için vize yaptırmak isteyen eğitmenlerimiz her bir sınıf için ayrı ücret ödemelidirler.)

Kayıt için: YBS Yelken Bilgi Sistemi üzerinden> Faaliyetler>Görev/Eğitim Başvuru>Yeni Başvuru>Faaliyet adı bölümüne Yelkenli Tekne Vizesi için DV, Rüzgâr Sörfü Vizesi için RSV, Uçurtma Sörfü Vizesi için USV ve Yelkenli Yatçılık Vizesi için YYV yazarak vize yaptırmak istediğiniz belgenizin eğitimine kayıt yapabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

Belirtilen şekilde dekontunu sisteme yüklemeyen kişilerin başvuruları kabul edilmeyecek olupgeçerli ve resmi mazeret beyan etmeksizin başvurdukları seminere katılmayan eğitmenlerin vize ücreti iade edilmeyecektir.

Türkiye Yelken Federasyonu

Eğitim Kurulu


YUKARI