NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TUYEP Dingi, Rüzgar Sörfü, Uçurtma Sörfü, Yelkenli Yatçılık Eğitmeni Vize/Gelişim Semineri Duyurusu

Değerli Öğretici / Eğitmenlerimiz,

Türkiye Yelken Federasyonu Öğretici / Eğitmen Talimatı’nın vize usullerini düzenleyen 12. Maddesi’ne göre Öğretici/Eğitmen belgelerinin 2 yılda bir vize edilmesi gerekmektedir.

İçinden geçtiğimiz global pandemi sürecinde ve sonrasında sporcu, öğrenci ve eğitmenlerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda gelişimlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacı ile vize işlemlerinin bir gelişim semineriyle birlikte verilmesi ihtiyacı doğmuştur. 

Bu amaçla tüm TUYEP Öğretici/Eğitmenlerimize yönelik ‘Sporcu Sağlığı ve Bulaşıcı Hastalıklarla Mücadelede Güncel Yaklaşımlar’ modülünü de içeren bir gelişim semineri hazırlanmış olup, bu seminer aynı zamanda TUYEP belgelerinin vize işlemi yerine geçecektir.

Seminer 1. Sporcu Eğitiminde Güncel Yaklaşımlar 2. Sporcu Sağlığı ve Covid- 19'la yaşamak 3. TUYEP'i Geleceğe Taşımak olmak üzere toplam 3 modülden oluşmaktadır.

2020-2021 sezonunda TUYEP Öğretici/Eğitmeni olarak görev alacak tüm eğitmenlerimizin bu gelişim seminerine katılması zorunludur. Son iki yıl içinde TUYEP sertifikası almış olanların eğitmenlerimizin sadece ‘Sporcu Sağlığı ve Covit 19’la Yaşamak’ modülüne girmeleri zorunludur ve kendilerine bu eğitim ücretsizdir.

Buna göre; belgesini ne zaman aldığından bağımsız olmak üzere 2020/2021 yılında görev alacak tüm TUYEP Öğretici/Eğitmenlerinin kademe ayırt etmeksizin gelişim seminerine katılarak vizelerini yaptırmaları gerekmektedir.

Gelişim semineri 3 (üç) modülden oluşan 3 (üç) saatlik bir eğitim programı olup TYF Online Faaliyet Platformu üzerinden ‘online’ olarak verilecektir.

Gelişim/Vize Semineri 17 – 23 Mayıs 2020 tarihleri arası her gün saat 13:00 – 16:00 (öğlen modülleri) ve 18:00 – 21:00 (akşam modülleri) saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, adaylarımız bu tarihler arasındaki herhangi bir gün sabah ve akşam modüllerinden herhangi birine kayıt yaptırabilirler. Gelişim seminerleri 27, 28 ve 29 Mayıs tarihlerinde yine sabah ve akşam seansları seçeneği olacak şekilde tekrarlanacaktır.

Vize/Gelişim Seminerine Katılmak İsteyen Adayların

A- Son 2 yıl içerisinde herhangi bir kademede TUYEP kursunda eğitmen olarak görev almış olduğunu veya halen çalıştığını belgelemek (görev yaptığınız kurumdan imzalı) ve/veya Eğitmen kademesi kurslarında son 2 yıl içerisinde eğitmen olarak görev almış olmak(*)

B- Federasyonun 2020 Hizmet Bedelleri Tarifesinde belirlediği eğitmen vize ücreti 750.- TL olup, bu ücret pandemi sürecindeki online eğitime özel 300.- TL’ye indirilmiştir. Bu bakiyenin yatırıldığını gösteren makbuz/dekontun ibraz edilmesi gerekmektedir.

Katılım payını Türkiye Yelken Federasyonu Türk Ekonomi Bankası Ankara Ulus Şubesi IBAN: TR88 0003 2000 0000 0049 9373 32 numaralı hesabına ödemiş olmak, gerekmektedir.

Aşağıda sunmuş olduğumuz Eğitmen Vize Formunu doldurup, yukarıda istenmiş olan diğer evraklarınızla birlikte Türkiye Yelken Federasyonu [email protected] e-posta adresine göndererek vize işleminizin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

(*)Global pandemi yaşadığımız bu süreçte bu koşulu yerine getirmenin pratikteki zorluğunu düşünerek TYF Yönetim Kurulu’nun 15.05.2020 tarihli kararıyla eğitmenlerimiz bu maddeden geçici olarak muaf tutulmuşlardır.

Dosya Eki: TUYEP VİZE BAŞVURU FORMU 2020

Türkiye Yelken Federasyonu
Eğitim Kurulu


YUKARI