NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

IQFoil Uluslararası Yarış Ek Katılım Duyurusu

TYF Gençlik Sınıfları 2021 Milli Takım Seçme Bildirisi doğrultusunda 2021 yılında gerçekleştirilecek uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil edecek Milli Takım sporcularına ek olarak aşağıda belirtilen koşul ve kriterler kapsamında ilave Milli Takım sporcu kontenjanı açılmasına karar verilmiştir.

Söz konusu kriterler doğrultusunda sıralamalarda bulunan sporcuların organizasyonları TYF tarafından yapılacak ve oluşacak bütçeler kulüplerine bildirilecektir. Sporcuların TYF organizasyonu dışında, münferiden kulüp ya da bireysel organizasyonları ile yarışmalara katılmaları mümkün olmayacaktır. Ek katılım hakkı verilen sporculardan ilgili yarışa katılım olmaması durumunda hak sıralamadaki diğer sporculara geçmeyecektir.

Sınıfların uluslararası yarışlarının Covid-19 pandemisi sebebi ile yapılıp yapılmayacağı her bir etkinlikten belirli bir süre önce organizatör tarafından duyurulmakta olduğundan, bu konudaki iptal / erteleme durumu Federasyonumuzca takip edilmekte olup, gelişmeler ilgili kulüplerle paylaşılacaktır.

Ek katılım hakkından faydalanmak isteyen kulüplerin veya sporcuların iptal olabilecek yarışlarla ilgili yapılmış olan ödemelerden iade talepleri mümkün olmayacaktır. TYF ancak harcamalardan iade alabilmesi durumunda kulüp ve sporculara geri ödeme yapabilecektir. Bu durumun takibi TYF tarafından yapılacaktır.

Bu duyuru kapsamında ek katılım hakkı elde eden sporcuların kulüplerinin, sporcularının bu yarışlara katılıp katılmama durumunu en geç ’21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 18:00‘a kadar [email protected] adresine bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra ulaşan talepler dikkate alınmayacaktır. 

Organizasyon boyunca TYF tarafından Covid-19 pandemisinden korunmaya yönelik şu ana kadar alınmış ve alınacak her türlü karar ve uygulamaya ek katılım hakkı talep eden sporcular ile bağlı oldukları kulüpleri başvurularından itibaren kesin olarak uymayı ve uygulamayı kabul etmiş sayılırlar.

KATEGORİ

DÜNYA ŞAMPİYONASI

AVRUPA ŞAMPİYONASI

IQ FOIL U21

+1 KIZ (2.KIZ)

+2 ERKEK (1.ve 3. ERKEK)

+1 ERKEK (2.ERKEK)

+2 KIZ (1. ve 3. KIZ)



Bilgilerinize sunarız.

 

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI