NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Uluslararası Görevli Başvuru Duyurusu

World Sailing tarafından aşağıdaki Komisyonlarda gönüllülük esasıyla görev almak isteyen kişiler için başvurular toplanmaya başlanmıştır.


KOMİTE

NOTLAR

 

 

 

 

Uluslararası

Mevzuat

Komisyonu

 

·       Uluslararası Mevzuat Komisyonu ilave bir üye arıyor. Görev Tanımında belirtildiği gibi Komisyon, hususi amaçlı teknelerin mevzuat düzenlenmesine ilişkin konularda tavsiyelerde bulunur. Komisyon, World Sailing ve paydaşlarımız adına savunuculuk yaptığı Uluslararası Denizcilik Örgütü ve Uluslararası Standardizasyon Örgütü de dahil olmak üzere ilgili düzenleyici kurumları aktif olarak izler.

·       Komisyon, Denizcilik Yönetmeliği, Çevre Bilimi ve yönetmeliği ve/veya küçük gemi teknolojileri konularında beceri veya deneyime sahip birini aramaktadır. Komisyon, uluslararası deneyim ve anlayışını genişletmek istemektedir. Bununla birlikte, toplantıların çoğu Londra merkezli olduğundan, toplantılara katılımı sağlamak için yeni üyenin İngiltere/Avrupa merkezli olması ideal olacaktır.

·       Komisyon genellikle World Sailing Yıllık Konferansında şahsen bir araya gelir. Yıl boyunca e-posta, WhatsApp ve video görüşmeleri yoluyla düzenli olarak iletişim kurarlar. Bu gönüllü bir görevdir ve Komisyon üyelerinin IMO/ISO toplantılarına (bazen sanal olarak) katılmak için zaman zaman müsait olmaları önemlidir. IMO toplantılarına katılım masrafları World Sailing tarafından karşılanır, ancak üyeler (veya ulusal sponsor kuruluşları) World Sailing Yıllık Konferansına katılırken ulaşım ve konaklamadan sorumlu olacaklardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sınıflandırma Komisyonu

·       Sınıflandırma Komisyonu, Organizasyon Otoritelerine ve Sınıf Birliklerine yelkencilerin kategorize edilmesinde yardımcı olmaya hazır ve istekli kişilerden üye atanacaktır.

 

İdeal adayların aşağıdaki kriterleri karşılaması gerekmektedir:

 

1-     Akdeniz veya Slav dil becerilerine ve ikinci dil olarak güçlü yazılı ve sözlü İngilizceye sahip olmak.

2-     Yarışma seviyesinde yelken sporuna, mürettebat, tekneler, etkinliklere hâkim olmak.

3-     Kural ve yönetmelikleri anlama ve uygulama konusunda deneyim ve yetkinliğe sahip olmak.

4-     Sınıflandırma Komisyonu'nun çalışmalarına gönüllülük esasına göre katılmaya istekli ve müsait olmak.

5-     Sosyal medya, veri tabanları ve video konferans yazılımı dahil olmak üzere çevrimiçi sistemleri kullanma konusunda yetkin olmak.

 

Görev almak isteyenlerin, yer alınmak istenen Komisyonun çalışma alanlarına ait deneyimlerinin detaylı bir şekilde anlatıldığı İngilizce mektup ve özgeçmiş ile beraber 17 Mart 2023 tarihine kadar [email protected] adresine başvurularını yapmaları gerekmektedir.

 

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI