NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

"Paris 2024 - Mixed Two Person Offshore Keelboat" Projesi Duyurusu - GÜNCELLEME

Mixed Two Person Offshore Keelboat, World Sailing - Uluslararası Yelken Federasyonu’nun ilgili komitelerinin tavsiyesi ve Genel Kurul’un onayının ardından Paris 2024 Olimpiyatları için olimpik disiplin olarak kabul edilmiştir. 

Tanıtım videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=0QEEszdigik 

Federasyonumuz, açık deniz yelkenciliğinin gelişmesi ve bu yeni disiplinde olimpiyatlara katılma potansiyeli taşıyan ekipler oluşturulmasını desteklemek amacıyla Federasyonumuz çatısı altında bu sınıfın bir performans sınıfı olarak açılmasına karar vermiştir. 

Federasyonumuzun bünyesinde ilgili sınıfta planlanan çalışmaları yürütmek üzere Sayın Tolga Ekrem Pamir görevlendirilmiştir. 

Açık deniz yelkenciliği gibi büyük özveri isteyen bir disiplini yapabileceğine inanan ve yelken sporunun en üst temsil yeri olan olimpiyatlara bu branşta katılma hayalini taşıyan yelkencilerimizin ekte bulunan başvuru formunu doldurarak Federasyonumuza 01.03.2021 saat 17.00’a kadar [email protected] adresinden ulaşmalarını rica ederiz. 

Bir eğitim programı ile desteklenecek bu proje daha önce bir yelken sınıfında Milli olmuş sporcularımızın da katılımına açıktır.

World Sailing tanınmış kuralları gereği bir kadın ve bir erkek yelkenciden oluşacak ekiplerin katılacağı bu sınıftaki çalışmalara bireysel veya ekip olarak başvuru gerçekleştirilebilir. 

Ayrıca başvuru için bir tekne sahibi olmak gerekmemektedir.

Belirtilen sürenin dolmasının ardından Federasyonumuz tarafından başvuru sahipleri ile iletişime geçilerek detayların paylaşılacağı bir online toplantı düzenlenecektir. Toplantının günü, saati ve giriş bilgileri daha sonra başvuru sahipleri ile paylaşılacaktır.

Dosya Eki: AÇIK DENİZ PROJESİ BAŞVURU FORMU

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI