NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Antrenörlerimize Ücretsiz İngilizce Eğitim Desteği Duyurusu

Federasyonumuz, yelken sporundaki güncel gelişmelerin, Dünya Federasyonlarının uygulama, kural ve düzenlemelerin takibini kolaylaştırmak, uluslararası sportif faaliyetlerde daha verimli ve doğru iletişimi sağlayarak dünya yelkenciliği ile entegre olmuş, donanımlı spor insanı yetiştirmek üzere antrenörlerimize ücretsiz, çevrimiçi ingilizce eğitim desteği verme kararı almıştır.  

Çevrimiçi ingilizce eğitim desteği, Federasyonumuz çatısı altındaki yelken kulüpleri yönetimlerinin kulüplerinde istihdam ettikleri antrenörlerden önerecekleri bir antrenör ile birlikte ikinci ve üzeri kademelerde belgeye sahip tüm yelken antrenörlerine sağlanacaktır.

Söz konusu eğitim desteğinden yararlanmak isteyen, yukarıda şartları belirtilmiş yelken kulüp ve antrenörlerinin 05 Mart 2021, Cuma günü, mesai bitimine kadar Federasyonumuz internet sayfasındaki  YBS Yelken Bilgi Sistemi -  Faaliyet ve Bütçe - Görev İstekleri menüsünden  kimlik, iletişim bilgileri ve antrenörlük seviyelerini belirtmek kaydıyla müracaat etmelerini rica ederiz.

Talep sahibi antrenörlerimiz, başvuru süresinin bitimi sonrasında eğitim programı ve detayları hakkında bilgilendirileceklerdir.

Saygılarımızla,

Türkiye Yelken Federasyonu


YUKARI